Válassz Sportot Újbudán 60 felett! - tenisszel és futással zártak

A Bikás Parkban zárult az idei rendezvény is, ahol a szinte tavaszi időjárás is a csupaszív és örökmozgó résztvevők mellé állt.

Mint ismeretes, ezúttal is öt különböző számban, egy különleges sportesemény keretében szállhattak versenybe a résztvevők idén is az "Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka" címért, november 4. és 9. között, ezúttal is a Sport11-ben, illetve a Bikás Parkban.

 

A Kánai úti létesítmény teniszpályáin került megrendezésre a negyedik "tusa". Amelyben a tavalyi összetett bajnok, Radnóti György bizonyult a legjobbnak, megelőzve a teniszben címvédő Horváth Viktort, valamint Gombás Lukácsot és Dr. Nagy Györgyöt. 

 

"Válassz Sportot Újbudán 60 felett", tenisz:

 

1. Radnóti György

 

2. Horváth Viktor

 

3-4. Gombás Lukács, Dr. Nagy György

 

 

A Bikás park adott helyszínt aztán a rendezvény - a Kerület Napjához kötődő "Városrészek Közötti Futásba" bekapcsolódó - zárószámának, a futásnak. Melyben a férfiaknál Kiss Károly végzett a élen, a címvédő Némethi Zoltánt és Bán Jánost megelőzve. A hölgyeknél Smerné Balogh Eszter lett ismét a szám győztese, Szász Nóra és Kiss Csilla Mária előtt.

 

Azonban nem csak a dobogósok, de valamennyi résztvevő győztesnek mondhatta magát a legsportosabb szépkorúak között.

 

A bemelegítés során Kozma Zsuzsa aerobic és személyi edző, zenepedagógus, valamint a Fittmóka egészségmegőrző zenés torna adta a "talpalávalót" a versenyzőknek.

 

 

 

"Válassz Sportot Újbudán 60 felett", futás:

 

Férfiak: 1. Kiss Károly, 2. Némethi Zoltán, 3. Bán János

 

Nők: 1. Smerné Balogh Eszter, 2. Szász Nóra, 3. Kiss Csilla Mária


 

A különböző versenyszámok első három helyezettje ajándékot kap. Aki a versenykiírásban szereplő pontrendszer szerint, összesítésben kiemelkedően teljesít, elnyeri az „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címet, és egyúttal értékes, két fős wellness-csomag boldog tulajdonosa is lehet.

 

A fődíjak átadására az összesítést követően, külön rendezvény keretében kerül majd sor.

 

A további versenyszámok eredményei itt:

 

>> Asztaltenisz

 

>> Úszás

 

>> Sakk

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA