Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont

Sportközpont és rendezvényhelyszín, minősített sportcsarnokkal, stranddal és uszodával, fitness-részleggel és boxteremmel, műfüves sportpályákkal, a Kána-tó szomszédságában.

Cím Budapest - XI. kerület, Kánai út 2.
Telefon

Uszoda recepció: +36 70 709-7240

Fitness és Squash recepció: +36 70 709-7241

Web http://sport.ujbuda.hu/sport11
Elérhetőségek

Bäumler Lívia (terem- és pályabérlés): baumler.livia@sport.ujbuda.hu

Juhász Emese (rendezvények, ajánlatkérés): juhasz.emese@sport.ujbuda.hu

Felhasználható utalványok és kártyák: All You Can Move, Újbuda 60+ Kedvezménykártya

 


GYERMEKNAP A SPORT11-BEN MÁJUS 29-ÉN! 

  
Sok szeretettel várjuk a gyermekeket és a szülőket a május 29-én, vasárnap megrendezésre kerülő gyermeknapi programjainkra a Sport11-be!
  
9 és 14 óra között a I. emeleten kialakított „eseménysarkokkal” várjuk az érdeklődőket: egy napindító gyermektornával kezdünk 9:30-kor, majd 11 órakor gyermektánc-foglalkozást tartunk Fejes Mara vezetésével, de lesz gyermek-karaoke is Zoltán László közreműködésével.
  
A gyermekrajz-versenyre 9 és 13 óra között kerül sor - eredményhirdetés és nyeremények ünnepélyes átadása 13 órakor! A gyermekrajzok pedig június közepéig megtekinthetők lesznek a földszinti fogadótérben.  De lesz kreatív sarok, mesesarok és ügyességi játékok is Zöldhegyi Dóra vezetése mellett.
  
Amíg a gyermekek a foglalkozásokon vesznek részt, a felnőttek a strand területén kipróbálhatják az aquafitneszt Zentai Kati oktatóval. Időpontok: 10.00-től 10.30-ig, illetve és 12.00 és 12.30 között!
  
A gyermeknap alkalmából a 14 év alatti gyerekek (8. osztályos korig) egész nap térítésmentesen látogathatják a Sport11 strandját, ahol az élménymedencében vizijátékokkal játszhatnak, valamint pingpongozhatnak és kipróbálhatják a csillámtetkót és az arcfestést is.
 
Várunk mindenkit nagy szeretettel május 29-én a Sport11-ben!
  

  

KOMBINÁLT BELÉPŐJEGY MÁJUS 16-TÓL!

 
Kedvezményes áron, 3900 forintért érhető el május 16-tól, azaz hétfőtől a kombinált és szezonális belépőjegy, amely hétköznap és hétvégén, napi egyszeri fitneszterem használatra, illetve napi egyszeri uszodai belépésre jogosítja fel birtokosát!
 
További információk a Sport11 fitneszrészlegének recepcióján!
 
  

 

STRANDNYITÁS MÁJUS 14-ÉN, SZOMBATON!

 
Tisztelt vendégeink!
 
A Sport11 strandja május 14-én, szombaton megnyitja kapuit reggel 8-kor a látogatók előtt, azaz már létesítményünk népszerű kinti élménymedencéje is használható lesz az úszómedence mellett!
 
Várunk mindenkit nagy szeretettel!
  

 

Újbuda Sportkártya iránti kérelem a 2022. évre - az alábbi képre kattintva letölthető!

 

A 2022-es Vas- és Gyémánt Kártya igényléseket a létesítmény pénztárában tudják leadni a szokásos módon (ugyanitt bővebb információkat is kaphatnak)! A Vaskártya ára az első hónapban 67.000 forint, későbbi kiváltás esetén havonta 5500 forinttal csökken az ár. Kérjük, a következő hónapra vonatkozó igényüket az előző hónap 20. napjáig adják le! Köszönjük!

  

  

  

A MŰVÉSZET ÉS A SPORT TALÁLKOZÁSA A SPORT11-BEN!
  
A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont megnyitotta I. emeleti galériáját, ahol egy-egy olyan művész festményeit, grafikáit, fotóit, alkotásait mutatjuk meg a nagyközönségnek, aki a sporthoz, illetve a Sport11-hez is kötődik.
  
Elsőként Hegyi-Hankó Tilda csodálatos festményeit nézhetik meg az érdeklődők, a tárlat június 30-ig térítésmentesen megtekinthető reggel 8 és este 20 óra között!
 
Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!
 
 
ÚSZÓJEGY A SPORT11-BEN! 

 
Tisztelt vendégeink! 2022. január elsejétől - meghallgatva vendégeink igényét és kívánságát - 2 órás úszójegyet vezetünk be a Sport11-ben, amellyel a látogatók a számukra megfelelő idősávban, két órán át használhatják az úszómedencét.

 
Az egyszeri belépésre feljogosító 2 órás úszójegy első megváltásakor napijegy vásárlása szükséges, ott kapja meg a vásárló a következő alkalommal már érvényes úszójegy-kupont. További információk a pénztárakban!

  

SQUASH A SPORT 11-BEN!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagymúltú BUDAPEST SQUASH AKADÉMIA a Sport 11 Squash Klubba költözött!

 

Amit az akadémián kínálnak: 

 

- Csoportos gyerekedzések

 

- Csoportos felnőttedzések

 

- Hétvégi családi programok

 

- Egyéni felnőtt edzések

 

- Versenyek

 

- Sportolási lehetőség kezdőknek és haladóknak egyaránt

 

- Ovi-Squash

 

- Iskolai-Squash

 

- Edzőtáborok

 

Pályafoglalás:

 

Telefon: 06707097241

 

 


 

Nyitvatartás:
Uszoda
 
Hétköznap: 07:00-20:00, hétvégén: 08:00-20:00
 
Pénztárzárás: minden nap 19 órakor
 
 
Fitness
 
Hétköznap: 07:00-20:00. hétvégén: 08:00-20:00

   


A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont várja a sportolni vágyókat professzionális szolgáltatásokkal és szakemberekkel.

 

A mintegy 43.000 m2-en elterülő, multifunkcionális sport- és rendezvényközpontban uszoda és strand, egy 2000 m2-es sportcsarnok, műfüves labdarúgópályák, fitness és wellness központ, teniszközpont, squashpályák, illetve szabadtéri kosárlabda- és strandröplabda-pálya is várja az amatőr és profi sportolókat, sportegyesületeket, a mozogni vágyókat.

 

Az autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető létesítményben 650 ingyenes parkolóhellyel, éttermi és büfészolgáltatással is várjuk vendégeinket!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

 

ÁRLISTÁK:

  

 


 

ÓRAREND, SÁVBEOSZTÁS:   

Heti aktuális sávbeosztás. A kékkel jelölt rubrikák jelzik medencéink foglalt sávjait.

 Érvényes: 2022.05.23-tól visszavonásig!

 

 

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA