Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont

Sportközpont és rendezvényhelyszín, minősített sportcsarnokkal, stranddal és uszodával, fitness-részleggel és boxteremmel, műfüves sportpályákkal, a Kána-tó szomszédságában.

Cím Budapest - XI. kerület, Kánai út 2.
Telefon

Uszoda recepció: +36 70 709-7240

Fitness és Squash recepció: +36 70 709-7241

Web http://sport.ujbuda.hu/sport11
Elérhetőségek

Bäumler Lívia (terem- és pályabérlés): baumler.livia@sport.ujbuda.hu

Németh Kata (rendezvények, ajánlatkérés): nemeth.kata@sport.ujbuda.hu

Felhasználható utalványok és kártyák: All You Can Move, Újbuda 60+ Kedvezménykártya

  

 

FIGYELEM, FONTOS VÁLTOZÁSOK!

 

Tisztelt vendégeink!

 

Ezúton szeretnénk tájékoztatni látogatóinkat, illetve az úszni járó sportolókat, hogy a mostanra irreális szintre növekedett energiaárak és rezsiköltségek miatt létesítményünk működésében is változásokra van szükség.

 

A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont 33 méteres úszómedencéjét nem tudjuk téliesíteni és sátorfedéssel ellátni, így 2022. október 1-től határozatlan ideig, de legfeljebb 2023. tavaszáig nem lesz látogatható a nagyközönség számára.

 

Ugyancsak bezár november 19-től, szombattól - határozatlan időre - a Sport11 tanmedencéje  is a nagyközönség előtt!

 

AZ OKTATÁS A TANMEDENCÉBEN TOVÁBBRA IS ZAVARTALANUL ZAJLIK MAJD.

 

Ugyanakkor kiemelten felhívjuk a kedves látogatók figyelmét, hogy az ideiglenes bezárás csak a medencéket érinti, a Sport11 egyéb részlegei továbbra is üzemelnek és a vendégek rendelkezésére állnak! Így a fitneszterem, a sportcsarnok és a műfüves pályák is használhatóak lesznek a jövőben!

 

Továbbá felhívjuk az úszni vágyók figyelmét, hogy az ugyancsak újbudai Nyéki Imre Uszoda (Kondorosi út 14.) benti medencéje továbbra is zavartalanul működik és használható!

 

Ezúton felhívnánk a figyelmet arra is, hogy új bérlők jelentkezését várjuk a sátorral fedett műfüves pályákra! További információk: baumler.livia@sport.ujbuda.hu.

 


OKTÓBER 16-ÓL AZ EDZŐTEREM VASÁRNAPONKÉNT ZÁRVA TART!

 

A rövidített nyitvatartást követően a Sport11 edzőterme október 16-tól, vasárnaponként zárva tart!
 
Hétfő-Kedd: 07:00 - 21:00 óráig
Szerdától péntekig: 07:00 - 20:00 óráig
Szombaton: 08:00 - 20:00 óráig

 


 KERÜLJÜK A ZÖLDTERÜLETEN PARKOLÁST!

 
Tisztelt vendégeink! A közterület-felügyelettel történt egyeztetések után szeretnénk felhívni a látogatók figyelmét, hogy fokozottan figyeljenek oda a Sport11-nél a zöldfelületen parkolás miatt, ugyanis rendszeres ellenőrzések várhatóak majd.
 
A büntetések elkerülése végett is kérjük Önöket, hogy a megfelelő és előre kialakított parkolóhelyeken hagyják csak ott gépjárműveiket! Köszönjük!
 
  

 

Újbuda Sportkártya iránti kérelem a 2022. évre - az alábbi képre kattintva letölthető!

 

A 2022-es Vas- és Gyémánt Kártya igényléseket a létesítmény pénztárában tudják leadni a szokásos módon (ugyanitt bővebb információkat is kaphatnak)! A Vaskártya ára az első hónapban 67.000 forint, későbbi kiváltás esetén havonta 5500 forinttal csökken az ár. Kérjük, a következő hónapra vonatkozó igényüket az előző hónap 20. napjáig adják le! Köszönjük!

  

  

ÚSZÓJEGY A SPORT11-BEN!

 

Tisztelt vendégeink! 2022. január elsejétől - meghallgatva vendégeink igényét és kívánságát - 2 órás úszójegyet vezetünk be a Sport11-ben, amellyel a látogatók a számukra megfelelő idősávban, két órán át használhatják az úszómedencét.

  
Az egyszeri belépésre feljogosító 2 órás úszójegy első megváltásakor napijegy vásárlása szükséges, ott kapja meg a vásárló a következő alkalommal már érvényes úszójegy-kupont. További információk a pénztárakban!

   

SQUASH A SPORT 11-BEN!

 

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a nagymúltú BUDAPEST SQUASH AKADÉMIA a Sport 11 Squash Klubba költözött!

 

Amit az akadémián kínálnak: 

 

- Csoportos gyerekedzések

 

- Csoportos felnőttedzések

 

- Hétvégi családi programok

 

- Egyéni felnőtt edzések

 

- Versenyek

 

- Sportolási lehetőség kezdőknek és haladóknak egyaránt

 

- Ovi-Squash

 

- Iskolai-Squash

 

- Edzőtáborok

 

Pályafoglalás:

 

Telefon: 06707097241

 

  

A MŰVÉSZET ÉS A SPORT TALÁLKOZÁSA A SPORT11-BEN!

  
A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont megnyitotta I. emeleti galériáját, ahol egy-egy olyan művész festményeit, grafikáit, fotóit, alkotásait mutatjuk meg a nagyközönségnek, aki a sporthoz, illetve a Sport11-hez is kötődik.
  
Sok szeretettel várjuk az érdeklődőket!

  


 

Nyitvatartás:
Uszoda (JELENLEG ZÁRVA!)
 
Hétköznap: 07:00-20:00, hétvégén: 08:00-20:00
 
Pénztárzárás: minden nap 19 órakor
 
 
Fitness
 
Hétfő - Kedd - 07:00 - 21:00
 
Szerda - Péntek 07:00 - 20:00
 
Szombat - 08:00 - 20:00
 
Vasárnap - 08:00 - 16:00

    


A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont várja a sportolni vágyókat professzionális szolgáltatásokkal és szakemberekkel.

 

A mintegy 43.000 m2-en elterülő, multifunkcionális sport- és rendezvényközpontban uszoda és strand, egy 2000 m2-es sportcsarnok, műfüves labdarúgópályák, fitness és wellness központ, teniszközpont, squashpályák, illetve szabadtéri kosárlabda- és strandröplabda-pálya is várja az amatőr és profi sportolókat, sportegyesületeket, a mozogni vágyókat.

 

Az autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető létesítményben 650 ingyenes parkolóhellyel, éttermi és büfészolgáltatással is várjuk vendégeinket!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

 

ÁRLISTÁK:

 


 

 

ÓRAREND, SÁVBEOSZTÁS: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA