Az újbudai Sport11 fitneszrészlege ambiciózus bérlőt keres!

Bérbe adná az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. a kezelésében lévő Kánai úti Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont fitneszrészlegét és ennek érdekében nyilvános és egyfordulós pályázatot hirdet meg az önkormányzati cég.

A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont (XI. kerület, Kánai út 2.) fitneszrészlege a sportlétesítmény első emeletéről közelíthető meg, részei: beléptető pult, recepció iroda, női/férfi öltöző szaunával, 4 db squashpálya, egy konditerem irodával, masszázsszoba, kis és nagy tornaszoba, mellékhelyiségek.

 

Az összterület nagysága: 1189 m².

 

A bérlemény berendezés nélkül kerül kiadásra, azokról a pályázónak kell gondoskodnia, oly módon, hogy a berendezéseknek a bérleti szerződés időtartamának megkezdésekor rendelkezésre kell állniuk. A bérleti szerződés időtartama: 2022. január 1. - 2023. december 31., mely időtartam meghosszabbítható.

 

A bérlőnek vállalnia kell, hogy a jegyárakból az újbudai sportszervezetek részére, a Sport11 melletti Tóváros Lakópark lakosainak és a kerületi 60+ program résztvevőinek minimum 15%-os kedvezményt biztosít.

 

Az ajánlatot 2021. december 8-ig lehet benyújtani - további részletek a csatolt és letölthető pályázati kiírásban, itt! 

 

A további részletekért érdeklődni a csatolt dokumentumban megadott elérhetőségeken lehet. A bérlemény előzetes időpontegyeztetést követően megtekinthető.

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA