Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont

Sportközpont és rendezvényhelyszín, minősített sportcsarnokkal, stranddal és uszodával, fitness-részleggel és boxteremmel, műfüves sportpályákkal, a Kána-tó szomszédságában.

Cím Budapest - XI. kerület, Kánai út 2.
Telefon

Uszoda recepció: +36 70 709-7240

Fitness és Squash recepció: +36 70 709-7241

Web http://sport.ujbuda.hu/sport/sport11-sport-szabadido-es-rendezvenykozpont


SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNYEK!

 

"Kedves Szülők! Értesítjük Önöket, hogy a földszinti gyerekjátszó helyiség átalakítási munkálatok miatt, előre láthatólag október közepéig nem üzemel! Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!"

 

Szeptember 17-től az uszoda rendes nyitvatartási időben, reggel 6-tól várja úszni vágyó vendégeit! Napozni kint már nem lehet, az élménymedence mától nem üzemel.


 

Felhasználható utalványok és kártyák: All You Can Move, Újbuda 60+ Kedvezménykártya 


A Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont várja a sportolni vágyókat professzionális szolgáltatásokkal és szakemberekkel.

 

A mintegy 43.000 m2-en elterülő, multifunkcionális sport- és rendezvényközpontban uszoda és strand, egy 2000 m2-es sportcsarnok, műfüves labdarúgópályák, fitness és wellness központ, teniszközpont, squashpályák, illetve szabadtéri kosárlabda- és strandröplabda-pálya is várja az amatőr és profi sportolókat, sportegyesületeket, a mozogni vágyókat.

 

Az autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető létesítményben 650 ingyenes parkolóhellyel, éttermi és büfészolgáltatással is várjuk vendégeinket!

 

Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

 

ÁRLISTÁK:

 

Nem található automatikus leírás.

ÓRAREND, SÁVBEOSZTÁS: 

 

Nem található automatikus leírás.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA