Tavaszi Ovi Olimpia 2015

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által megálmodott, kitalált és mára már hagyománnyá vált Ovi Olimpia rendezvénye idén 2016. április 16. csütörtök délelőtt 10.00-12.00 óra között került megrendezésre. Az évente két alkalommal megrendezett tavaszi és téli eseményre a XI. kerületi óvodák gyermekei kapnak meghívást.

A Gabányi László Sportcsarnokban tartott kb. 1-1 órás programon 14 óvoda 140 gyermeke vett részt két turnusban, ahol a nagycsoportos óvodások figyelmét sorversenyekkel, játékos mozgáskoordinációt elősegítő gyakorlatokkal hívják fel a sportolásra, mozgásuk fejlesztésére és az egészséges versenyszellem kialakítására. Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. célja, hogy a gyerekek életébe mielőbb beépüljön a mozgás szeretete és kialakuljon a sport iránti igényük.

Ezt erősítette a rendezvényen most is megjelenő Dr. Hoffmann Tamás Újbuda Polgármestere és Dr. Simicskó István Sportért Felelős Államtitkára is. A jelentkező óvodák előre megkapták a váltóversenyek várható programját, így előre tudtak gyakorolni az eseményre. Idén az Újbudai Sportcentrumban is oktató Fitness Team Budapest oktatói segédkeztek a bemelegítésben és a sorversenyek lebonyolításában.

A gyermekek sikerélménnyel és ajándékokkal tértek haza az eseményről. Az ajándékok között szerepelt az erre az alkalomra készített póló, hátizsák, szívószálas pohár, buborékfújó. Az ajándékokról, a programokról és a remek hangulatról az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. gondoskodott.

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA