Válassz Sportot Újbudán 60 felett! - a teniszversenyek győztesei

Szász Nóra, Horváth Viktor és a Rieger Vilmos-Mészáros László páros sikerével értek véget a "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" rendezvényének harmadik napján az egyéni és páros teniszversenyek.

Asztalteniszbenúszásban és sakkban is megmutatták már magukat Újbuda legsportosabb és legmozgékonyabb 60+-osai a héten, csütörtökön pedig a teniszverseny is lezajlott a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

 

A remek labdameneteket, látványos pontokat és nagy csatákat hozó férfi torna végén a döntőig game-et se veszítő Horváth Viktor ünnepelhetett, aki nagyszerű mérkőzésen győzte le Radnóti Györgyöt 7-5-re (a két remek játékos a párosoknál második helyen végzett együtt). A harmadik helyet dr. Nagy György könyvelhette el magának.

 

A hölgyeknél Szász Nóra diadalmaskodott, a körmérkőzéses tornán mindhárom ellenfelén felülkerekedve. A párosok viadalát a Rieger Vilmos-Mészáros László duó nyerte meg. 

 

"Válassz Sportot Újbudán 60 felett", tenisz:

 

Női egyéni:

 

1. Szász Nóra

 

2. Rátonyiné Soltai Eszter

 

3. Temesváry Katalin

 

4. Farkas Erzsébet

 

Férfi egyéni:

 

1. Horváth Viktor

 

2. Radnóti György

 

3. Dr. Nagy György

 

4. Rieger Vilmos

 

 

Páros:

 

1. Rieger Vilmos-Mészáros László

 

2. Horváth Viktor-Radnóti György

 

3. Nonn György-Kalmár Mihály

 

4. Domán György-Dr. Nagy György

 

November 10-én, szombaton immáron a Bikás parkban a futásé, a versenysorozat - a Kerület Napjához kötődő "Városrészek Közötti Futásba" bekapcsolódó - zárószámáé lesz a főszerep. Erről bővebben itt!

 

A "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" különböző versenyszámainak első három helyezettjei ajándékot kapnak. Aki a versenykiírásban szereplő pontrendszer szerint, összesítésben kiemelkedően teljesít, elnyeri az „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címet, és egyúttal értékes, két fős wellness-csomag boldog tulajdonosa is lehet. A fődíjak átadására az összesítést követően, külön rendezvény keretében kerül majd sor. 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA