Válassz Sportot Újbudán 60 felett! - az 1. nap eredményei és a program

2018november0510:00

November 5-én hétfőn az asztaltenisz-versenyekkel megkezdődött az idei "Válassz Sportot Újbudán 60 felett" a rendezvény-sorozat új fő helyszínén, a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban.

Mint arról már beszámoltunk, az utóbbi két év sikereire való tekintettel 2018-ban újra megrendezésre kerül a kifejezetten a 60 felettiek számára létrehozott versenysorozat, a "Válassz Sportot Újbudán 60 felett!" a kerület és a sport hetében. November 5. és 10. között összesen öt sportágban mérettetik meg magukat a szépkorúak képviselői.
 
Hétfőn az asztaltenisz-versenyekkel vette kezdetét a rendezvénysorozat, összesen öt versenyszámban álltak asztalhoz a résztvevők a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban. A versenyzők a korábbi alkalmakhoz hasonlóan ismét nagy érdeklődéssel és lelkesedéssel vágtak neki az első nap megmérettetésének. 
 
"Válassz Sportot Újbudán 60 felett", asztaltenisz:
60-70 év közötti korosztály, női egyes: 1. Horváth Péterné, 2. Ágota Győzőné, 3. Szász Nóra

70 év fölötti korosztály, női egyes: 1. Porubszky Éva, 2. Gyöngyösi Zoltánné, 3. Dr. Sipos Erika

60-70 év közötti korosztály, férfi egyes: 1. Béres Sándor, 2. Pálmai Lajos Géza, 3. Darnay László Gábor

70 év fölötti korosztály, férfi egyes: 1. Raksányi Géza, 2. Széll Péter, 3. Kiss Zoltán

Párosverseny: 1. Katona István - Horváth Péterné, 2. Széll Péter - Domán György, 3. Raksányi Géza - Porubszky Éva
 
Ami a folytatást illeti: november 6-án, kedden az úszásszámoknak és a sakkversenynek ad otthont a Kánai úti létesítmény, november 8-án, csütörtökön - még mindig a Sport11-ben - pedig a teniszt kedvelők mérhetik össze tudásukat. Végül november 10-én, szombaton immáron a Bikás parkban a futásé, a versenysorozat - a Kerület Napjához kötődő "Városrészek Közötti Futásba" bekapcsolódó - zárószámáé lesz a főszerep.
 
A különböző versenyszámok első három helyezettje ajándékot kap. Aki a versenykiírásban szereplő pontrendszer szerint, összesítésben kiemelkedően teljesít, elnyeri az „Újbuda legfittebb 60 feletti bajnoka” címet, és egyúttal értékes, két fős wellness-csomag boldog tulajdonosa is lehet. A fődíjak átadására az összesítést követően, külön rendezvény keretében kerül majd sor. 
 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA