November 11-én jön a Kerületi Túra: Két távon is teljesíthető lesz az esti kirándulás

Újbuda Önkormányzatának támogatásával és az ELTE-BEAC Természetjáró Szakosztály szervezésében idén is megrendezésre kerül a Kerület Napjához kapcsolódó Kerületi Túra november 11-én. A szervezők egy 11 és egy 16 kilométeres útvonallal is várják a résztvevőket.

A november 11-én, pénteken 17 órakor, a Gazdagréti Szent Angyalok Plébániától (Gazdagréti út 14.) induló (és ide is érkező) Kerületi Túra résztvevői egy 11 és egy 16 kilométeres távot is választhatnak. 18 órakor, a 11 kilométeres távon vezetett túra is indul majd.

 

További információk az útvonalakról itt!

 

A túraútvonalak térképei itt és itt!

 

A célba 22 óráig kell beérni, a szervezők kérik, hogy az induláshoz ennek megfelelően mindenki maga válassza meg a túrára szánt időt.

 

Fejlámpa (illetve toll és ceruza) is szükséges lesz majd az esti túrázáshoz, de fényvisszaverő pontok is segítik majd a tájékozódást. A célban meleg ital, illetve különféle ételek is várják majd a túrázókat. Az esti sétán kutyával is el lehet indulni, de pórázon kell tartani az erdőben a kedvenceket.

 

Részvételi díj:

 

- A kerületi lakosoknak és a kerületben tanuló diákoknak 500Ft

 

- A többieknek 1500, illetve 2000 forint a választott útvonaltól függően

 

Jelentkezés:

 

- Előnevezni nem szükséges, de a helyszínen készpénzben lehet csak fizetni, vagy azonnali átutalással (esetleg Revolutra), de a készpénz a preferált a szervezők tájékoztatása szerint.

 

Díjazás:

 

- Oklevél, jelvény

 

 A túra Facebook-eseménye itt található!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA