Márciusban az újbudai iskolásokat is várják a KEK Run futóversenyre - ezért érdemes nevezni

Március 2-4. között rendezi meg a BEAC a 14. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáját, amely immáron harmadik alkalommal egészül ki a KEK Run nevű futóversennyel.

A KEK Run futóversenyt idén egy új, 1,1 km-es távval is bővítik a szervezők. A március 4-i verseny teljesen nyílt, nem csak egyetemistáknak szól, így a fiatalabb korosztályt, az újbudai iskolásokat is várják a gyönyörűen felújított Orczy parkba.

 

Az 1,1 km-es távot a legkisebb futóknak is ajánlják, akár már 7 éves kortól, de a felsőbb osztályba járók is megtalálhatják majd a saját koruknak megfelelő kihívást (5,5 km - 12 éves kortól 10 km (egyéniben vagy páros váltóban) - 14 év felett).

 

És hogy ezen felül miért lesz érdemes nevezni a KEK Run-ra?

 

- Mert - ahogy tavaly is - egyéniben 5,5 (12 éves kortól) és 10 km-en (14 éves kortól), vagy akár párban 10 km-en is megmérettethetik magukat a tanulók

 

- Mert 1,1 km-en 3 korcsoportban (10 év alatt, 11-12 éves és 13-14 éves korosztály) is díjazzák a nyerteseket.

 

- Mert minden célba érkező bőséges befutócsomaggal és megújult KEK RUN-éremmel lesz gazdagabb

 

- Mert 1 kilométerenként frissítőkkel számolhatnak az indulók

 

- Mert a helyszínen, a Ludovika Campuson öltözésre, csomagmegőrzésre és ezen felül tusolásra is lehetősége lesz mindenkinek

 

- És mert nem számít, hogy kezdő vagy tapasztalt futó áll a rajthoz, ezen a versenyen mindenki megtalálja a számítását, legyen az akár a táv teljesítése.

 

TOVÁBBI ÉS BŐVEBB INFORMÁCIÓK

 

ITT elérhető a KEK Run versenykiírása, nevezési felülete, a nevezési díjak, a térkép és további hasznos információk. A versenyről ITT olvashatnak részletesen.

 

A KEK Run eseménye már megtalálható a Facebookon is, ahol ugyancsak minden fontos információ fellelhető a versenyről, ezért érdemes csatlakozni ott is: Facebook-esemény

 

A szervezők várnak minden kedves érdeklődőt, kicsiket és nagyokat, lelkes hobbifutókat és profi atlétákat március 4-én, szombaton.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA