Elismerés az egészségügyben dolgozóknak: Uszodai bérleteket kaptak a Szent Kristóf Szakrendelő munkatársai

Újbuda önkormányzata és a XI. kerület sportvezetése a Szent Kristóf Szakrendelő munkatársai a járványhelyzet alatt is elvégzett munkájának elismeréseként uszodai bérleteket adományozott az egészségügyi dolgozóknak.

Bakai-Nagy Zita újbudai alpolgármester és Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője, az év végéig a Nyéki Imre Uszodában, illetve a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpontban felhasználható uszodabérletekkel ajándékozta meg a Szent Kristóf Szakrendelő dolgozóit a kellemes feltöltődés reményében. 

 

Mindezzel a kerületiek nevében is megköszönve az újbudai orvosok, szakápolók és minden egészségügyi dolgozó folyamatos és erőn felüli munkáját. Az uszodabérleket Dr. Lehoczky Péter, a Szent Kristóf Szakrendelő főigazgatója vette át.

 

Bár a járványügyi helyzet jelenleg még mindig nem teszi lehetővé, hogy az egészségügyi dolgozók önfeledten kikapcsolódhassanak, továbbra is óriási szerepük van a mindennapi vírusküzdelemben, és az uszodai bérletek majd lehetővé teszik a számukra is a pihenés és mozgás lehetőségét. 

 

Köszönjük a munkájukat! 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA