BEAC: A "Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!" akció elérte a legfontosabb célját

A Kelenvölgy-Őrmező Újbudai Napsugár Óvoda Telephely gyermekei ajándékokat kaptak, de megismerhették magát a kosárlabdázást is a BEAC adományozó sportolói révén.

Mint arról beszámoltunk, idén 4. alkalommal hirdette meg szurkolóinak a BEAC NB I-es női kosárlabda-csapata a "Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!" akcióját, ezúttal a február elsejei, DVTK elleni mérkőzésre vihettek játékeszközöket a drukkerek.

 

Az ismét nagy sikerrel lezajlott jótékonysági akcióval összegyűjtött labdákból és sportszerekből a Kelenvölgy-Őrmező Újbudai Napsugár Óvoda Telephely gyermekeinek adományoztak a BEAC kosarasai.

 

Az adományozókat László Imre polgármester, valamint Bakai-Nagy Zita és Orosz Anna alpolgármester fogadta. Újbuda vezetője megköszönte a lányoknak, hogy az akcióval közelebb viszik a sportos életmódot a gyermekekhez.

 

A kosarasok indultak az óvodások akadályversenyén, ahol ügyességi és gyorsasági feladatokban versengtek a kicsikkel. Sándor Ádám, a BEAC technikai vezetője elmondta: azzal a nem titkolt szándékkal mentek a gyerekekhez, hogy megszerettessék velük a kosárlabdázást, elősegítve ezzel az utánpótlás nevelést is. (ujbuda.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA