BEAC: Ismét sikerrel zajlott le a "Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!"

Idén 4. alkalommal hirdette meg szurkolóinak a BEAC a "Hozz egy labdát az újbudai ovisoknak!" akcióját, ezúttal a DVTK elleni mérkőzésre vihettek játékeszközöket a drukkerek.

A labdákat ezúttal is összegyűjtötték a BEAC, és a szakosztály által felajánlott további labdákkal és sporteszközökkel kiegészítve eljuttatják azokat az újbudai óvodákba, ahol közös játékkal avatják fel az új labdákat.

 

"Köszönöm, hogy az Újbudán lévő vállalkozások, szervezetek lehetőségeikhez mérten támogatják kerületünket, szükségünk van rájuk, legyen az sport, környezetvédelem, esélyegyenlőség" - írta Facebook-oldalán és az akció kapcsán Bakai-Nagy Zita alpolgármester.

 

Az elmúlt három évben több mint félezer labdát, és mintegy negyedmillió forintnyi sporteszközt adományozott a BEAC a XI. kerületi óvodáknak. Az Újbudai Önkormányzattal szoros együttműködésben megvalósított program keretében az NB I-es kosarasok minden évben személyesen viszik el az adományokat az intézményekbe, ahol a sporteszközökön túl legalább akkora örömet jelent az az élmény, amit az egyes átadókon a gyerekek és játékosaink egyaránt szereznek.

 

"A közös játék mindenki számára maradandó emlék, a küldetésünk pedig továbbra is az, hogy a mozgás örömét és fontosságát adjuk tovább a legfiatalabb korosztályokban is" - ez a BEAC mottója a kezdeményezés kapcsán.

 

Ezúttal az Aluinvent DVTK elleni, február elsejei bajnoki mérkőzésre váltották meg a belépőjegyet egy labdával a drukkerek a Gabányi László Sportcsarnokban.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA