Rajtol a MAFC: Változatlan irányvonal, régi-új edző

Szeptember 27-én, idegenben kezdi meg szereplését a MAFC felnőtt férfi kosárlabda-csapata az NBI B Piros csoportjában.

Ahogy az újbudai kosárcsapat hivatalos honlapja fogalmaz, a gerinc és az irányvonal változatlan, azaz magyarokkal és sok fiatallal helytállni a mezőnyben.

  

Volt viszont változás a kispadon: egy év szünet után ismét Hencsey Tamás dirigálja a csapatot. A játékoskeretben nem volt túl sok mozgás a nyáron, három fiatal – Baráz Márk, Németh Bence és Vantal András – döntött úgy, hogy máshol folytatja pályafutását.

  

A felkészülés gőzerővel zajlik a Gabányi László Sportcsarnokban, ahol először október első hétvégéjén lép pályára szurkolói előtt az előző idényben bronzérmet nyert MAFC. A bajnokságot viszont Pécsett kezdi meg a patinás egyesület, egy hétfő késő délutáni találkozóval, a PVSK otthonában.

  

A hazai mérkőzéseket a jelen szabályozásoknak megfelelően nyílt kapuk mellett rendezi meg a MAFC, ám a hatályos előírásoknak megfelelően a nézőtérre kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező, vagy ilyen személy felügyelete alatt álló 18 év alatti személyeket engedhetnek be a nézőtérre. A csarnokba belépéskor lázmérést végeznek és a nézőtéren javasolt a maszk viselése.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA