Újbuda sportlétesítményeiben is szigorodnak a maszkszabályok

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. közleménye a november 2-től, azaz hétfőtől szigorodó maszkszabályok kapcsán. 

"Tisztelt vendégeink!

 

Mint ismeretes, a koronavírus-járvány miatt hozott magyar kormányrendelet értelmében hétfőn életbe léptek a minden eddiginél szigorúbb maszkhasználati szabályok. Mindez az újbudai sportlétesítményeket is érinti, azaz uszodáinkban és sporttermeinkben, illetve azok előtereiben, recepcióinál az orrot és a szájat egyaránt eltakaró védőfelszerelést kell viselni - természetesen a maszkot a sporttevékenység, vagy épp a büfében történő fogyasztás idejére le lehet venni.

 

A maszkhasználati szabályok valóban szigorúak, azok megszegése a sportlétesítmények és a vendégek számára is súlyos következményekkel járhat az egészségügyi kockázat mellett. Épp ezért kollégáink fel fogják szólítani azokat a vendégeinket a maszk viselésére, akik a szabályoknak nem tesznek eleget. Ha a felszólításra sem veszik fel a szájat és orrot is eltakaró maszkot, kivezetésre is kerülhetnek a létesítményből.

 

Végső esetben a hatóságokat kell értesítenünk a szabálysértésről, amiért 100.000-től 1.000.000 forintig terjedő bírságot szabhatnak ki.

 

A közös cél érdekében így együttműködésüket és megértésüket kérjük! Vigyázzunk magunkra és egymásra!"

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA