Újbuda nyáron is együtt mozdul! – sporttáborok a Nyékiben és a Sport11-ben

Újbuda Önkormányzata és az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. idén is igyekszik minél több gyermeknek lehetőséget nyújtani arra, hogy nyári sporttáborokban tanulhasson úszni, sportoljon és közben közösségi élményekkel is gazdagodjon.

Az önkormányzat és a StarSport Akadémia közös táborának ezúttal is a Nyéki Imre Uszoda ad majd otthont. Itt, egy sporttáboron belül lehetőség nyílik több sportág (így a vízilabda, a kosárlabda, a labdarúgás, az asztalitenisz, a röplabda, a tollas, vagy épp a strandröplabda) megismerésére és gyakorlására, de ezen felül strandolás, kreatív foglalkozások és vetélkedők is színesítik a programot. A részletek itt!

  

Orosz Andrea úszóiskolája, az Aquamánia már a 15. évben ad lehetőséget a sportolásra a 4 és 15 év közötti, kerületi sportoló-növendékeknek a nyár folyamán is. A tábor helyszíne ezúttal is a Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont lesz, ahol a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő csoportba kerülnek majd az úszásoktatás során. Valamennyi foglalkozás komoly sportszakmai tapasztalattal rendelkező, okleveles szakedzők irányításával történik, külön az óvodás- és iskoláskorú gyermekek részére. A programot ügyességi sportfoglalkozások teszik teljessé. Jelentkezés: andrea.orosz@fradi.hu, illetve 06204288363.

  

A SwimWars nyári úszó- és élménytábor részvevői – ugyancsak a Sport11-ben – a napi kétszeri, kisvizes és méklvizes, a tudásszintnek megfelelő úszásoktatás mellett számtalan egyéb programon vehetnek majd részt: lesz vizicsúszdázás, lovaglás, elektromos kisautózás (3-7 éves korig), csillámtetkó-készítés, lézeres céllövészet, strandolás, sport- és népi játékok, vetélkedők és kézműves-foglalkozások is többek között. A résztvevők számára napi háromszori, kiváló minőségű étkezést is biztosítanak. A kerületi és állandó lakcímmel rendelkező óvodás gyermekek részvételét 10.000 forinttal támogatja Újbuda Önkormányzata. Jelentkezés itt!

  

A Sport11 ad otthont – Nagy Petra úszóiskolájának szervezésében – az idei "Élménytábornak" is, amely ezúttal is gazdag és színes programmal várja a jelentkezőket. A mélyvízben és a tanmedencében is zajló oktatás és foglalkozások mellett például lovaglás is szerepel majd a menetrendben. Jelentkezés: nagypetruska@gmail.com, illetve 06304250855

 

Az óvodásoknak szóló Törptábor szolgáltatásait a kerületi lakcímmel rendelkező gyerekek, valamint a rászoruló, ugyancsak újbudai családok is komoly kedvezménnyel vehetik majd igénybe mind a Nyéki Imre Uszodában, mind a Sport11-ben.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA