Újbuda kiváló sportolóit és edzőit díjazták - fotók

Május 4-én adták át az „Újbuda kiváló sportolója” és „Újbuda kiváló edzője” díjakat.

A díjátadón – a kitüntetett sportolók hozzátartozói, edzői és sporttársai mellett – dr. László Imre polgármester, valamint Simon Károly, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. ügyvezetője és Horváth Gábor kétszeres olimpiai- és háromszoros világbajnok kajakozó, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. szakmai igazgatója is részt vett.

 

A polgármester köszöntőjében a kerület sportéletét szervező, abban eredményesen részt vevő, kiváló sportolókat és edzőket is méltatta. Beszédében elmondta,

a bajnokok kiemelkednek közülünk, és egyúttal be is bizonyítják a történelem egyszerű igazságát: e szerint nem az számít, hogy kik vagyunk vagy, hogy honnan jöttünk, hanem sokkal inkább az, hogy kemény munkával, odaadással és fegyelemmel elérhetjük az álmainkat.

 

A köszöntő után a polgármester Bakai-Nagy Zita sportért is felelős alpolgármesterrel közösen átadta a legkiválóbbaknak járó kitüntetéseket. „Újbuda kiváló sportolója” elismerő címet vehetett át Kocsis Emma Rozália kézilabdázó, valamint Mizsér Márk kajakozó.

 

Az „Újbuda kiváló edzője” elismerő címeket pedig idén Telek Virginia akrobatikus rock&roll edzőnek és Szabó Gábor hosszútávfutó-edzőnek ítélték oda. (Forrás és fotók: ujbuda.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA