Rock and Magic SE: Két arany a Világkupáról, öt a magyar bajnokságról

A lengyelországi Világkupán ismét kimagasló formát mutattak a Rock and Magic SE akorbatikus rock and roll táncosai, és akik három éremmel tértek haza. 

A lengyelországi Világkupán a legkiemelkedőbb sikert a Party Team nevű csapat érte el, amely aranyérmet szerzett felnőtt nagyformációs kategóriában. Ez az első Világkupa győzelmük, ami nagyszerű előjel a közelgő Európa-bajnokság előtt a lányok számára - számolt be az egyesület honlapja. 

 

A Party Girls formáció ismét hozta a formáját, és megnyerte a girls nagyformációs kategóriát, ezzel idén már a második Világkupa-aranyat zsebelték be a WRRC (Nemzetközi Akrobatikus Rock'n'Roll Szövetség) versenyein.

 

Felnőtt páros Main Class Contact Style kategóriában Borek Dávid és Fojt Anna (Dancing Feet) is igen szép eredményt ért el és ezüstérmet nyert. A páros ismét bizonyította, hogy stabil dobogós helye van a világversenyeken, 2024 nagyszerű évük lehet.

 

A Queen és Sweet csapat is biztató teljesítménnyel rukkoltak elő a Világkupán, bizonyítva, hogy ők is a nemzetközi mezőny élmezőnyébe tartoznak. A dobogóról csak egy hajszállal maradtak le, a Queen a 4. helyen a Sweet csapat pedig a 6. helyen zárta a versenyt.

   

   

Az országos bajnokságon a lengyelországi "termést" is túlszárnyalta a Rock And Magic, hiszen minden versenyzője a döntőbe táncolta magát, az ott elért eredmények pedig magukért beszélnek: 5 aranyérem 2 ezüstérem és 1 bronzérem lett az Újbudán működő egyesület mérlege. 

  

MIX – Children Nagyformáció – 1. hely

 

DREAM TEAM – Juveniles Nagyformáció – 1. hely

 

PARTY GIRLS – Girls Nagyformáció – 1. hely

 

MAGIX – Children Kisformáció – 1. hely

 

Radics Bálint - Pap Lola – Couple Dance Show – 1. hely

 

QUEEN – Girls Nagyformáció 2. hely

 

DISCOGIRLS – Juveniles Kisformáció – 2. hely

 

TIME – Junior Kisformáció – 2. hely

 

Vigh Dávid (Tornádó) - Adács Alexandra – Couple Dance Show - 3. hely

 

Két formáció végül nem ért el dobogós helyezést, de mégis példás teljesítményt nyújtott a döntőben:

 

BINGO – Children Nagyformáció - 4. hely

 

SWEET – Girls Nagyformáció - 5. hely

 

Egy nappal később Területi Versenyt tartottak a Soroksári Sportcsarnokban. Ezen a versenynapon is kiváló eredményeket értek el az egyesületi indulói.

 

Németh Ádám - Csomor Edina 3. hely

 

Rácz Mihály - Ditrói Alexandra 4. hely

 

Novák Zalán - Kádár Petra 1. hely

 

Rusanov German - Misinszki Luca 1. hely

 

Bingo 2. hely

 

Time 1. hely

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA