Nyolc érmet hozott haza Újbudára a Zen Power Taekwon-do Team

Nyolc érmet szereztek március első hétvégéjén az újbudai Zen Power Taekwon-do Team tagjai az országos bajnokságon, Makón.

10 versenyzővel, 4 edzővel és 6 kísérővel, illetve szurkolóval vett részt a Zen Power Taekwon-do Team a tavaszi versenyszezon első megmérettetésén, a makói országos bajnokságon, igen erős mezőnyben.

  

Az újbudai egyesület Indulói között két első versenyes sportoló, Péter-Szabó Dániel és Mikita Márk is szerepelt a serdülő, illetve az ifjúsági korcsoportban.

  

A Békássy Csaba által vezetett csapat tagjai végül - több esetben saját magukat is legyőzve - kitettek magukért és igen eredményes versenyt zártak, hiszen összesen nyolc érmet, 7 ezüstöt és 1 bronzot nyertek a megmérettetésen, ami a sok-sok készülés, gyakorlás, edzés, a sorsolás, a hajszálon múló továbbjutás (vagy tovább nem jutás) tükrében különösen dicséretes "termést" jelent.

  

A következő nagy verseny április 9-én a nemzetközi Spirit Open lesz Mogyoródon, amire már meg is kezdték a felkészülést az újbudai taekwon-do-sok.

  

Az újbudai Zen Power Taekwon-do Team eredményei:

 

Székely Dénes: formagyakorlat, ezüstérem

 

László-Olasz Bianka: küzdelem, ezüst

 

Dálnoki-Bilek Csenge: küzdelem, ezüst

 

Busman Laura Róza: küzdelem, bronz

 

Kercza Réka: küzdelem, ezüst

 

Péczka Polett: formagyakorlat, ezüst

 

Békássy Csaba: formagyakorlat, ezüst; küzdelem, ezüst

  

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA