Nyolc éremmel zárták az újbudai taekwondo-sok az online Európa Kupát

Az április végén lezajlott, nagyszabású nyílt online formagyakorlat Európa Kupán a Zen Power Taekwon-do versenyzői 2 arany, 2 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, ezzel a 88 induló egyesületből a hatodik legeredményesebb lett az újbudai klub.

Április 26. és 30. között került megrendezésre a taekwon-do online formagyakorlat Európa Kupa, amelyen a Zen Power Taekwon-do egyesület 14 versenyzővel és egy csapattal vett részt .

 

A klub dolgozói és a versenyzők - Békássy Csaba, V. danos edző és klubvezető irányítása mellett - reggeltől estig dolgoztak azon a Keveháza utcai Zen Power Sportcentrumban, hogy a formagyakorlatokat rögzítsék. Ezután három nap állt a bírák rendelkezésére, hogy a bemutatott gyakorlatokat értékeljék, a verseny pedig az "élő" és "hagyományos" megmérettetésekhez hasonlóan egyenes kieséses rendszerben zajlott.

 

És végül - újbudai és magyar szemponból is - kiváló eredményekkel zárult: a Zen Power Taekwon-do sportolói 2 arany, 2 ezüst és 4 bronzérmet szereztek, a klubok összevetésében így a hatodik helyen végzett a kerületi egyesület, a magyar klubok között pedig a még előkelőbb harmadik pozícióban zárt. 

 

Az országok rangsorában Magyarország lett az első, 11 arany, 15 ezüst és 30 bronzéremmel.


 

Taekwon-do, nyílt online formagyakorlat Európa Kupa, az újbudai versenyzők eredményei:

 

Aranyérmes lett: Bankó Tímea, Dujmov Tamás

 

Ezüstérmet szerzett: Horváth Panka, Bornemissza Mátyás

 

Bronzérmesek: Busman Laura Róza, Balázs Dorka, Katreiner Hédi és a Zen Power Tini Team

 

A nyolc közé jutottak: Dálnoki-Bilek Csenge, Kercza Réka

 

A legjobb 16 között végeztek: Duka-Zólyomi Flóra, Rábai Viktória, Kállai Anna, Vári János

 

A Zen Power Taekwon-do szívből gratulál minden érmesnek és versenyzőnek és remélik az egyesületnél. hogy hamarosan az élő versenyeken is részt tudnak majd venni az újbudai taekwondo-sok.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA