Hatékony kommunikáció a kluboknál: Ismét összegyűltek Újbuda sportvezetői

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. eddig nem látott eseménysorozatot szervezett a XI. kerület sportvezetőinek részére, akik már ötödik alkalommal találkoztak április 26-án a Gabányi László Sportcsarnokban.

Újbuda sportvezetői ezúttal is a Hauszmann Alajos utcai Gabányi László Sportcsarnok egyik különtermében találkoztak, az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. által szervezett esemény-, előadás-, oktatás-, illetve beszélgetés-sorozat ötödik állomásán.

 

Az előadás témája ezúttal a szükséges és hatékony, egyesületen belüli, illetve a szakmai partnerek, sportolók és szülők irányába zajló kommunikáció volt. Ennek kapcsán Szilágyiné Gáldi Bernadett, a Testnevelési Egyetem oktatója tartott igen érdekes és részletes prezentációt, majd a megjelent klubvezetők kérdéseire is válaszolt.

 

Az ötödik alkalom volt egyben az eddigi legintenzívebb, leginteraktívabb és legkreatívabb foglalkozás is, a résztvevő klubvezetőknek csoportos feladatokat is meg kellett oldanunk, de emellett igen színes és szórakoztató kommunikációs szituációk is kialakultak.

 

Az eseménysorozat hamarosan tovább folytatódik a kerületi sport kft. szervezésében. A rendszeres beszélgetések célja az egyesületek mindennapos működésének segítése, a szervezési-, és egyéb feladatok megkönnyítése, de szóba kerülnek a vezetői stílusok, a sportvállalkozások jogi háttere, a kommunikáció és a sportegészségügy is többek között.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA