Galéria: Több mint 200-an választották az Újbuda Freetime Fitness edzéseit a Bikás Parkban

Az Újbuda Sportjáért sportszervezői és edzői, Németh Kata és Németh Nóra vezetésével összesen négy edzésen vehettek részt az érdeklődők a Bikás Parkban. A foci és a hőség sem tántorította el a mozogni vágyókat.

Június 15-én, szombaton eszközt nem igénylő szabadtéri edzésekkel vártuk a mozogni vágyókat az első alkalommal megrendezésre kerülő Újbuda Freetime Fitnessen.

 

Bár ekkor már igen nagy hőség volt a délutáni órákban és a magyar válogatott is ekkor kezdte meg Eb-szereplését Svájc ellen, mégis nagyon sokan választották a gerinctornát, az alakformáló edzést, az intervall erősítést és a jógát, amelyeket óránkénti kezdéssel vezényelt le Németh Kata és Németh Nóra.

 

A végül nagy sikerű, ingyenes rendezvényen összesen több mint 200 mozogni vágyó újbudai és kerületen kívüli vett részt, majd jóleső fáradtsággal pihenhetett a hétvégén.

 

A program az Aktív Magyarország, az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központ Nonprofit Kft. támogatásával valósult meg, köszönjük! És köszönjük a résztvevők és valamennyi munkatársunk kitartó munkáját! 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA