Egy asztalhoz ültek Újbuda sportvezetői - új sorozat indult

Az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. eddig nem látott esemény-, előadás-, illetve beszélgetés-sorozatot szervezett a XI. kerület sportvezetőinek részére.

A rendszeres beszélgetések célja az egyesületek mindennapos működésének segítése, a szervezési-, és egyéb feladatok megkönnyítése, de szóba kerülnek majd a vezetői stílusok, a sportvállalkozások jogi háttere, az üzleti stratégiák, a kommunikáció és a sportegészségügy is többek között. 2021 októberétől 2022 áprilisáig minden hónapban megrendezésre kerül az esemény neves előadók részvételével, ahol a megjelenő sportvezetők is elmondhatják észrevételeiket és saját tapasztalataikat. 

 

A sorozat első állomásán, október 26-án Dr. Kassay Lili, PhD., az ELTE ESI egyetemi docense arról beszélt a szép számban megjelent kerületi sportvezetőknek, hogy egy egyesület hatékony működését alapvetően befolyásolja, hogy a szervezeti formája mennyiben segíti, támogatja a működését, illetve az egyesületi vezetők mennyire tudatosan alkalmazzák az adott helyzetekben a különböző vezetői eszközöket, stílusokat.

 

A jó hangulatú előadás, illetve eszmecsere novemberben tovább folytatódik majd újabb nívós előadóval és érdekes témakörrel a rendhagyó sorozatnak otthont adó Gabányi László Sportcsarnokban.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA