Bezártak, de az élet nem állt meg az újbudai sportlétesítményekben!

Folyamatos takarítás, fertőtlenítés és karbantartás, illetve fejlesztések is zajlanak a március 16-án, határozatlan ideig bezárt kerületi sportlétesítményekben. 

Több mint két hete már, hogy a koronavírus-járvány megfékezése érdekében és az országos veszélyhelyzet kihirdetését követően az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. gondozásában lévő létesítmények (Nyéki Imre Uszoda, Sport11 Sport-, Szabadidő- és Rendezvényközpont, Újbuda Sportcentrum, Gabányi Sporttelep és a Hunyadi úti sporttelep) bezárták kapuikat.

 

Magányos, csendes lett minden, a vizet leengedtük, a gépeket lekapcsoltuk, minden érintett uszoda, tornacsarnok és fitneszterem a legfontosabb célját - a sportolni, mozogni vágyó vendégek, az újbudaiak kiszolgálását - veszítette el. De csak egy időre!

 

Az élet ugyanis nem állt meg teljesen egyik létesítményben sem: kollégáink javában takarítanak, fertőtlenítenek, karbantartásokat végeznek, hogy mire ismét kinyithatunk, és a vendégek visszatérnek a járványt és az intézkedéseket követően, a lehető legkedvezőbb és legtisztább körülmények fogadhassanak minden látogatót!

 

Maradjanak addig is otthon, amikor csak tehetik! Hajrá, Újbuda!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA