Az eső sem moshatta el a IV. Újbuda Streetball Fesztivált - képek

Őrmező helyett végül a Gabányi László Sportcsarnokban, de az esős idő ellenére is megrendezésre került a IV. Újbuda Streetball Fesztivál második állomása.

Az időjárás nem fogadta kegyeibe az Újbuda Streetball Fesztivál második, őrmezei eseményének játékosait, hiszen a hirtelen jött esős, hideg őszi időjárás miatt költöznie kellett a résztvevőknek. 

 

A 18 csapat részvételével megrendezésre került tornának azonban gyorsan új otthont talált az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. és a Gabányi László Sportcsarnokban, azaz NB I-es körülmények között, zavartalanul játszhatták a csapatok és az egyéni versenyek dobói is.

 

Az ezúttal is számtalan izgalmas és látványos jelenetet hozó tornán három kategóriában mérték össze tudásukat a csapatok, de büntetődobások és a triplazápor sem maradt el. A Ziccer TORM(a), a Dream Team és Supermodels ünnepelhette végső győzemét, miközben Torbó Dániel és Rózsahegyi Kálmán végzett az élen az egyéni versenyekben.

 

A IV. Újbuda Streetball Fesztivál október 29-én, a tervek szerint a Bikás Parkban zárul. Részletek és jelentkezés az eredmények alatt!

 

IV. Újbuda Streetball Fesztivál, II. állomás (Gabányi László Sportcsarnok), eredmények:

 

 

IV. Újbuda Streetball Fesztivál, a további események:

 

3. helyszín: Bikás park

 

Időpont: 2023.10.29.

 

Nevezési határidő: 2023.10.27., 20:00

 

Nevezni ennek a jelentkezési lapnak a kitöltésével és beküldésével lehet!

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA