13 érem: Az újbudai Zen Power Taekwon-do Klub újabb nemzetközi versenyen remekelt

Hatvan adott otthont a XII. Spirit Open nemzetközi nyílt taekwon-do versenynek, ahol az újbudai Zen Power Taekwon-do Klubot 9 versenyző, 1 edző és 1 bíró képviselte.

A nyílt verseny azt jelentette, hogy más küzdősportokban jártas versenyzők is benevezhettek, így a versenyen a kickboxosok, K-1 versenyzők és karatésok is szép számmal képviseltették magukat. A versenyre összesen 42 csapat 365 versenyzője adott le 827 nevezést különböző kategóriákban, beleértve az egyéni és csapat küzdelmet, formagyakorlatokat, törésszámokat és tradicionális küzdelmet is.

 

A versenyen idén először rendeztek páros csapatküzdelmet, ahol két Zen Power-páros is indult, és kemény csatákban, igen szép teljesítményt nyújtott. A verseny nagyon jól sikerült mind a versenyzők, mind a szervezés szempontjából, az összetartó és egymást támogató Zen csapat tagjai pedig büszkén állhattak fel a dobogóra.

 

Az újbudai klub versenyzői összesen 3 arany, 1 ezüst és 9 bronz érmet szereztek. A sikeres szereplés pedig nagymértékben köszönhető Vári János mesteredzői és Kállai Anna mesterbírói munkájának, valamint a szurkolóknak és az igazi "energiabombát" jelentő drukkolásuknak is.

 

Az újbudai Zen Power Taekwon-do Klub eredményei:

 

Balázs Dorka: formagyakorlatban BRONZ, küzdelemben BRONZ

 

Békássy Csaba: formagyakorlatban ARANY, küzdelemben ARANY

 

Gór-Nagy György: küzdelemben BRONZ

 

Kercza Réka: formagyakorlatban BRONZ, küzdelemben BRONZ

 

László-Olasz Bianka: küzdelemben ARANY

  

Kercza Réka és László-Olasz Bianka: csapatküzdelemben EZÜST

  

Mikita Márk: formagyakorlatban BRONZ, küzdelemben BRONZ

  

Papp Bence: küzdelemben BRONZ

 

Sziebig Zsófia: formagyakorlatban BRONZ

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA