Vízilabda: Az OSC-Újbuda rontotta el a Fradi hibátlan sorozatát

Nagy csata végén 13-13-as döntetlent játszott az OSC-Újbuda és a Ferencváros az E.ON férfi vízilabda OB I csúcsrangadóján.

A rangadón 2-2 után négy góllal ellépett a címvédő Ferencváros, ám a legutóbb ezüstérmes újbudai alakulat közelebb tudott zárkózni, a nagyszünetben két találat volt a különbség (4-6).

 

A harmadik negyedben - amelynek ráúszásában a Vigvári-fivérek, Vince (OSC) és Vendel (FTC) mérték egymáshoz gyorsaságukat – többször is egy gólra közelített a házigazda, ám a Ferencváros ilyenkor rendre ellépett, így nem tudott egyenlíteni az OSC.

 

A záró nyolc percben, öt perccel a dudaszó előtt sikerült (11-11), az utolsó percben pedig előbb a vendégek, majd a hazaiak is betaláltak. A bajnokságban eddig hibátlan, az idénybeli eddigi négy egymás elleni tétmérkőzést megnyerő Ferencváros az utolsó másodpercekben támadhatott a győzelemért, ám maradt a döntetlen.(az MTI híre nyomán)

 

Varga Dániel (OSC): - Nagyon sok minden történt ezen a meccsen, és tulajdonképpen mégsem történt semmi. Tapasztalatnak és fejlődési lehetőségnek nagyon jó volt a találkozó, hiszen mégiscsak ikszeltünk a rendkívül jó Fradival, még ha mindkét csapatban voltak is hiányzók. Élményként bekerül a tárba, aztán hogy hogyan használjuk fel, az a következő hetek feladata. Nem hiszem, hogy nyolc héten át ilyen magas szinten tudunk játszani, de a fontos meccseken legalább így kell. (waterpolo.hu)

 

E.ON férfi OB I, alapszakasz, 22. forduló:

 

Genesys OSC-Újbuda – FTC-Telekom Waterpolo 13-13 (2-4, 2-2, 4-5, 5-2)

 

Az OSC gólszerzői: Vigvári Vi. 3, Salamon 3, Manhercz 2, Csacsovszky E., Burián, Bundschuh, Tóth M., Angyal

 

A mérkőzést követő sajtótájékoztató megtekinthető az alábbi videón.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA