Visszavágott a MAFC az MTK-nak

Kiváló dobóteljesítményekkel vágott vissza simán a törökbálinti vereségéért a MAFC, amely stabilan őrzi második helyét a férfi kosárlabda NB I B Piros csoportjának tabelláján.

Villámrajtot vett a MAFC (10-2) és ezzel meg is alapozta győzelmét a Gabányi László Sportcsarnokban, az MTK öt-hat pontnál közelebb már nem is tudott kerülni a házigazdához.

 

Nagyszerűen céloztak az újbudai kosarasok, Harazin és Bordács például összesen két mezőnydobást rontott csak az egész meccsen, közben Richmond és Katona a triplákat szórta. Összességében a lepattanócsatát is magabiztosan behúzó MAFC sima győzelmet aratott, így továbbra is őrzi második helyét az NB I B Piros csoportjában, és javítani tudott a Cegléd elleni kupakisiklást követően.

 

MAFC - MTK-Elite Basket 98-86 (28-18, 23-23, 26-20, 21-25)

 

A MAFC legjobb dobói: Harazin 25, Richmond 21/9, Tóth P. 18/3, Bordács 13, Katona 11/9

 

Hencsey Tamás (MAFC): - Örülök a győzelemnek és gratulálok a csapatnak. Ez megint egy támadásról szóló győzelem volt. Támadásban valóban csináltunk nagyon szép dolgokat, de a védekezéssel egyáltalán nem vagyok megelégedve az utóbbi hetekben. Folyamatosan meccseink vannak és nem volt idő arra, hogy ezeket a hibákat javítsuk. Erre kell most figyelnünk az elkövetkező időben. Vissza kell állítanunk azt a fajta védekezést, ami megfelelően agresszív és minőségű. Az MTK-nak sok sikert kívánok a továbbiakban. (hunbasket.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA