Újabb pontot szerzett az NB I-ben a Kelen SC

A szegedi St. Mihály elleni évzárón és egyben alsóházi rangadón 1-1-s döntetlen született.

Utolsó idei élvonalbeli találkozóját játszotta le a Kelen SC NB I-es női csapata az ideiglenes otthonául szolgáló Csepel Stadionban. 

 

A Jet-Sol Liga 12. fordulójának alsóházi rangadóján a vendégek előtt adódtak a nagyobb lehetőségek az első félidőben, de a mezőnyben kiegyenlített volt a csata, és a szünetig nem esett gól.

 

A második játékrészben a szegediek kezdtek jobban és a 68. percben előnybe is kerültek, de a kapott gól után magára találó Kelen a házi gólkirály, Kókány Regina révén egyenlíteni tudott és végül megérdemelt pontot szerzett. Összességében az ötödiket az őszi idényben. 

 

Jet-Sol Női NB I, 12. forduló:

 

Kelen SC - St. Mihály Szeged-Fitsport 1-1 (Kókány 78., ill. Herczeg A. 69.)

 

Könczey Zsolt (a Kelen SC Zöld csapatának vezetőedzője): - Jól jöttünk ki az öltözőből újra, ebben nagyban segített Gula Dávid videóelemzőnk motivációs videója, ami remekül sikerült! Az első félidő kiegyenlített volt, ám nagyobb helyzetekig a vendégek jutottak. A második játékrész első fele a vendégeké, majd a második fele a miénk volt, és a végén győzni akartunk, de reális az x. Két ilyen gólt, egy meccs alatt focipályákon ritkán látni! Az év elején, ha azt mondják, hogy 5 pontunk lesz félévkor, akkor annak elsőre örültünk volna, a bajnokság állásától függetlenül. Büszke vagyok a lányokra, és azért fogunk dolgozni, hogy a második félév ütősebben sikerüljön! - értékelt a tréner a Kelen SC hivatalos Facebook-oldalának.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA