Továbbra is veretlen a MAC

A belgrádiak döntetlenre hozták az első harmadot, viszont a középső játékrészt a budapestiek az első soruknak köszönhetően 4-0-ra megnyerték. Jubinville mesterhármast ért el, 3+2 ponttal zárt, míg Nagy Krisztián 1+4 pontot gyűjtött.

MAC Budapest - HK Beograd 7:2 (1:1,4:0,2:1)

 

A MAC hiába nyerte meg a kapura lövési mutatót 21:6-ra az első harmadban, csak 1-1 gól született, Turcotte juttatta vezetéshez a szerbeket, majd Jubinville egyenlített. A második játékrészben a budapestiek első sora játszotta a főszerepet, a 4 MAC-gólból Jubinville 2+1, Nagy Krisztián 1+3, Day Chief 1+2 ponttal vette ki a részét. A záró húsz percben úgy tűnt, 1-1 gól születik, Nagy Gergő találatánál Jubinville gólpasszt jegyzett, míg a HK Beogradból Vukicevic volt eredményes. Mégsem zárult döntetlennel a harmadik harmad, 43 másodperccel a vége előtt Könczei beállította a 7-2-es végeredményt. A MAC továbbra is veretlen, a HK Beograd pedig elégedetten térhet haza magyarországi túrájáról.

 

MESTERMÉRLEG
Majoross Gergely (vezetőedző, MAC): - A játék képe összességében nem felelt meg annak, amit én egy jégkorongmérkőzéstől várok. Nagy pozitívuma a meccsnek, hogy nem szedtünk össze sérülést, de minél hamarabb el kell felejtenünk ezt a találkozót.

 

Christer Dreberg (vezetőedző, HK Beograd): - Mondanom sem kell, remekül kezdtük a találkozót, utána viszont nagyon leengedtünk. Balszerencsés volt, hogy a második harmadban szinte azonnal megszerezte a vezetést az ellenfél, mert utána már nem volt visszaút számunkra.

 

forrás: jegkorongblog.hu

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA