Sorozatban a nyolcadik MAFC-siker - a sereghajtót is verték

Magabiztos győzelemmel folytatta immáron nyolc mérkőzés óta tartó sikersorozatát a MAFC, amely ezúttal hazai pályán diadalmaskodott a Nagykőrös ellen.

Egy magabiztos idegenbeli győzelem után (TF, 103-81) egy olyan ellenfél várt a MAFC-ra, amely ellen nagyon megszenvedett novemberben, akkor az újbudaiak két ponttal, Richmond utolsó másodperces kosarával hozták azt a meccset a jelenlegi sereghajtó ellen.

 

Ezúttal sem indult könnyen a mérkőzés Hencsey Tamás csapata számára, vezetett is a Nagykőrös négy ponttal a 7. percben, de végül behúzta az első negyedet a hazai csapat (22-19). Innentől kezdve azonban egyértelműen átvette az irányítást a MAFC, gyorsan el is lépett ellenfelétől Richmond, Lakits és Csapai kosaraival, majd a szorosabb harmadik negyedet követően, a záró játékrészben még tovább növelte előnyét.

 

A vége 24 pontos hazai siker, az újbudaiak ezzel továbbra is magabiztosan őrzik második helyüket az NB I B Piros csoportjának tabelláján.

 

MAFC - Nagykőrösi Sólymok KE 91-67 (22-19, 24-16, 22-21, 23-11)

 

A MAFC legjobb dobói: Richmond 20/9, Bordács 18, Tóth P. 13, Csapai 11/3

 

Hencsey Tamás (MAFC): - Örülök a győzelemnek és gratulálok a csapatnak az újabb sikerhez. Dicséret illeti őket, hogy végig tudtak koncentrálni. Ugyan volt a mérkőzésnek olyan szakasza, amikor megint lazábban játszottunk mind támadásban, mind védekezésben, de azt hiszem,főleg úgy hogy kevesen is voltunk, összességében jól lehoztuk ezt a mérkőzést. Minden játékosomat dicséret illeti. A Nagykőrösnek kitartást kívánok a folytatásra. (hunbasket.hu)

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA