OSC: Győztes rajt a BL csoportkörében, ketten az álomcsapatban

Győzelemmel kezdett az A-Híd OSC-Újbuda a férfi vízilabda Bajnokok Ligájában, a Nyéki Imre Uszodában verte 13-10-re a horvát Mladost Zagrebet.

A Bajnokok Ligája-csoportkörig nagy magabiztossággal eljutó A-Híd OSC-Újbuda első főtáblás meccsét is jól kezdte, egy negyed után 3-1-re, a félidőben pedig 6-3-ra vezetett a Mladost ellen.

 

A horvátok a harmadik játékrészben faragtak hátrányukból, sőt, 7-6-nál akár egyenlíthettek is volna, ám a helyzet kimaradt. Válaszként az OSC újra háromgólos fórra tett szert. Az utolsó negyedben a nyáron igazolt és végül 4 góllal záró Prlainovic két találata is kellett ahhoz, hogy az újbudai csapat megőrizze előnyét, és végül 13-10-es győzelmet arasson a rajton.

 

Férfi Vízilabda Bajnokokok Ligája, B-csoport:

 

A-Híd-OSC-Újbuda – Mladost Zagreb 13-10 (3-1, 3-2, 4-5, 3-2)

 

Gólszerzők: Prlainovic 4, Ubovic 3, Drasko Brguljan 2, Erdélyi 2, Randjelovic, Ukropina, ill. Milos 3, Csuk 3, Bowen 2, Vrlic, Kharkov

 

Vad Lajos (OSC):Nagyon erős csapat ellen sikerült nyernünk. Kitűnően játszottunk együtt csapatként, ami az előzetes elvárásom volt. Mitrovic nagyon jól védett, Prlainovic hozta a világklasszis szintjét, amit tud, és emellett még Ubovic centerjátéka emelkedett ki. 

 

Ketten a hét csapatában

 

Később aztán kiderült, hogy az OSC két játékosa, Nemanja Ubovic és Andrija Prlainovic is bekerült a hét csapatába a Bajnokok Ligájában.

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA