OSC–Debrecen meccs a Movember jegyében

A férfi vízilabda ob I 6. fordulójában az OSC remek mérkőzésen 14–12-re nyert a Debrecen ellen.

A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–DVSE 14–12 (3–2, 5–2, 3–2, 3–6)
Nyéki uszoda, 200 néző. V: Csanádi, Kovács Cs. T.

 

OSC: Bisztritsányi – Hegedüs G., Bátori 1, BUNDSCHUH 2, SEMAN 1, ZALÁNKI 2, Drasko Brguljan 1. Csere: Barabás (kapus), Nikics 2, Kovács Gábor 2, Salamon F. 1, Nagy Á. 1, Német T., Szabó Balázs 1. Edző: Vincze Balázs

 

DEBRECEN: Lévai M. – Fekete G. 1, Mora 1, Süveges, Busilacchi 1, SZŐKE 2, Somlai. Csere: Kaszanyi (kapus), Müller 1, Smitula, DURÍK 3, TÓTH P. 2, Kuncz 1. Edző: Komlósi Péter
Gól – emberelőnyből: 10/5, ill. 12/5
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. 1/1
Kipontozódott: Somlai (9. p.), Hegedüs G. (18. p.)

 

A waterpolo.hu beszámolója szerint az OSC–Debrecen bajnoki meccset a Movember Hungary mozgalom szellemében is rendezte az újbudai klub. A meccs teljes jegybevételét a prosztatarák megelőzésére alakult mozgalom kapja. A kilátogató nézők nem csak hogy „jót cselekedtek”, de elég látványos mérkőzést is láthattak.

 

A debreceniek igyekeztek tartani a lépést a Bajnokok Ligája-selejtezőre hangoló házigazdával, amely a nagyszünetre 8–4-es előnyt alakított ki. A mérkőzés második felében állandósult a négygólos különbség – egészen a végéig. A Debrecen viszont remek hajrával „csak” 14–12-es vereséget szenvedett a jóval esélyesebb ellenfelétől.

 

MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Három negyeden keresztül úgy játszottunk, ahogy kell. Az utolsóban az addigi produkciónkat alulmúltuk, támadásban, de különösen védekezésben teljesítettünk gyengén.
Komlósi Péter: – Büszke vagyok a csapatra. A második negyed első percétől kezdve balkezes nélkül játszottunk, de hatalmas szívvel és mezőnymunkával.


forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA