Női NB I: Egy félidőn át tartotta magát a Kelen SC

Megnehezítette az Astra dolgát Könczey Zsolt élvonalbeli csapata, de végü 4-1-re kikapott Csepelen. 

Sipos Lilla góljával már a 7. percben vezetést szerzett az Astra a Kelen SC-nek otthont adó Csepel Stadionban, de az újbudai lányok Kókány Regina révén még az első félidőben egyenlíteni tudtak.

  

A fordulás után aztán magához ragadta az irányítást az Astra: Sipos Lilla (50.) újabb találatával, valamint Gelb Mónika (56.) és Dominika Dikanová (77.) góljával végül 4-1-es győzelmet aratott.

 

A Kelen az idei utolsó, 12. fordulóban a szegedi St. Mihályt fogadja majd, ugyancsak Csepelen.

 

Könczey Zsolt (a Kelen SC vezetőedzője): - Nagyjából úgy teljesítettünk a mérkőzésen, ahogy a héten edzettünk. Voltak jó és hullámzó teljesítmények. Akkor fogunk tudni győzni, ha mindenki maxon teljesít, mi csapatszinten vagyunk erősek főleg! Álmosan kezdtünk, pedig az előjelek mást mutattak, majd magunkra találtunk, és gólt is szereztünk. A félidő így azért rendben volt. A második félidőben egyszerűen szerencsénk sem volt, és a körülmények is nehezítették a helyzetünket. Ennél többet kell tennünk a 3.meccsen, mert ezt a csapatot el lehet kapni, egyáltalán nem lehetetlen! Gőzerővel készülünk az idei utolsó meccsünkre!

 

Az eddigi eredmények és a tabella itt!

 

Jet-Sol Női NB I, 11. forduló:

 

Kelen SC – Astra HFC 1-4 (Kókány 36., ill. Sipos L. 7., 50., Gelb 56., Dikanová 77.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA