Női kosárlabda: Új főszponzorral és új néven folytatja a BEAC az NB I-ben

A BEAC NB I-es női kosárlabda-csapatához új névadó szponzor érkezett, így a 2022/2023-as évadban E.ON ELTE BEAC néven indulnak az élvonalban.

A magyar energiagazdaság egyik fontos résztvevőjével, az E.ON vállalatcsoporttal kötött megállapodást az élvonalbeli, hazai mérkőzéseit a Gabányi László Sportcsarnokban játszó együttes, melynek értelmében a szeptember végén rajtoló szezonban E.ON ELTE BEAC néven szerepel a megfiatalított csapat a legjobbak között - írja a beac.hu.

 

Az E.ON kiemelt támogatója népszerű sportágaknak, társadalmi szervezeteknek és helyi közösségeknek.

 

- A folyamatosan változó gazdasági környezetben különösen fontos, hogy egy olyan nagyvállalatot tudhatunk magunk mögött, mint az E.ON. 2022 sok tekintetben a megújulás éve az életünkben, örülünk, hogy ezen az új úton a támogatásukkal indulhatunk el – mondta az együttműködés kapcsán Horváth Enikő, a BEAC pénzügyi és stratégiai igazgatója.

 

A csapat továbbra is a hagyományos fekete-fehér színekben lép majd pályára, a mezen azonban az új támogató is megjelenik majd. A BEAC utánpótlás-akadémiájának csapatai a továbbiakban is BEAC Újbuda Kosárlabda Akadémia néven indulnak a korosztályos bajnokságokban.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA