Negyedik lett az OSC a vízilabda OB I-ben

A bronzcsata második meccsén is nyerni tudott (9-7) az Eger a Nyéki Imre Uszodában, az OSC a hajrában tudott közelebb férkőzni ellenfeléhez. 

Tulajdonképen az első félidőben eldöntötte a meccset és a bronzérem sorsát az Eger, 3-1-re, illetve 4-1-re megnyerve az első két negyedet.

 

A hevesiek a hajráig magabiztosan vezettek, az újbudaiak viszont az utolsó negyedet megnyomták, 4-0-ra nyerték ezt a meccsszakaszt, így legalább szorossá tudták tenni a végeredményt. 9-7-es győzelmének köszönhetően az Eger kettős sikerrel hódította el a bronzérmet és szerezte meg a BL-indulás jogát, az OSC pedig a 4. helyen végzett az OB I-ben.

 

A-Híd OSC-Újbuda – ZF-Eger 7-9 (1-3, 1-4, 1-2, 4-0)

Nyéki uszoda, 300 néző. V: Marnitz Miklós, Dodog

 

OSC: Bisztritsányi – Burián 1, D. Brguljan 2, Randjelovics, Seman, Erdélyi, Salamon F. 1. Csere: Barabás (kapus), Ubovics 1, Kovács Gábor 1, Tóth M. 1, Bundschuh, Juhász Zs., Szabó Balázs

 
Eger: B. Mitrovics – Csucskovics, Hosnyánszky 1, Vlahopulosz 1, Kovács G. 2, Rasovics 4, Hárai 1. Csere: Lőrincz B., Bedő, Decker Á., Angyal, Avramovics, Biros B.

 

Az egyik fél második győzelméig tartó párharc végeredménye: 2-0 az Eger javára.

 

Tóth László (OSC):Ez a meccs olyan volt, mint a szezonunk, nem túl sok meggyőződés volt a játékunkban. Mintha nem hitt volna benne senki, hogy sikerülhet egymás után kétszer megverni az Egert.

 

Dabrowski Norbert (Eger):Egyértelmű a két mérkőzés alapján, hogy minket jobban motivált a bronzérem, és jobban is játszottunk. Én még bronzérmet ennyire nem akartam, mint ezúttal, és ennyire akarta a csapat is!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA