NB I: Egyre közelebb a bravúrhoz a Kelen SC

Bár 4-1-re kikapott a dobogós helyekért csatázó DVTK-tól, szégyenkeznie nem kell a női labdarúgó NB I-ben szereplő Kelen SC-nek. 

A DVTK elleni első félidőben is bátran játszott a Kelen SC, ám ekkor kijött a vendégek nagyobb tudása, a miskolciak - kihasználva helyzeteiket - 2-0-s előnyre tettek szert. 

 

A második játékrészben az újbudai bátorság tovább fokozódott és ekkor már a gól is összejött a Kelen SC-nek, a mindössze 17 éves Árvay a 61. percben jegyezte a hazaiak szépítő találatát.

 

Bár végül 4-1-re győzött Csepelen a Diósgyőr, Könczey Zsolt, a Kelen vezetőedzője egyáltalán nem volt elégedetlen, sőt.

 

- Nagyon készültünk erre a mérkőzésre is, nyilván itt is nyerni szerettünk volna, de több kis célt így is teljesítettek a lányok. Az első félidőben is volt lehetőségünk, de a második játékrészre bátrabbak lettünk, így jött a gól is. Az éveink alatt eleinte nagyon kikaptunk a DVTK csapatától, most egyre közelebb vagyunk és én hiszek a munkában, amivel sikeresek lehetünk! Nagyon büszke vagyok a játékosokra, ezen a mérkőzésen is sokat fejlődtek, várjuk a következő meccseket, nagyon sokat dolgoznak a lányok a sikerért! - idézi a trénert a Kelen SC hivatalos Facebook-oldala.

 

Simple Női Liga, 9. forduló:

 

Kelen SC - DVTK 1-4 (0-2)
 
Kelen: Horváth L. - Ács K., Tagyi V., dr.Tatai K., Herczik D. - Daniela V., Terhes F. (Tatai O.), Haraszti F. - Árvay H., Szanyi M. (Markó M.), Balázs E.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA