Moszkva ezúttal erősebb volt

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának szombati mérkőzésén az OSC 10–5-re kikapott otthonában a Dinamo Moszkvától.

FÉRFI VÍZILABDA BAJNOKOK LIGÁJA
CSOPORTKÖR, 7. FORDULÓ
A-CSOPORT
A-HÍD OSC-ÚJBUDA–DINAMO MOSZKVA (orosz) 5–10 (1–3, 0–3, 1–2, 3–2)
Nyéki uszoda, 200 néző. V: Buch (spanyol), Margeta (szlovén)

 

OSC: BARABÁS – Drasko Brguljan, Salamon F. 1, Hegedüs G., Ubovics, Erdélyi 1, Randjelovics. Csere: Seman 2, Bundschuh, Kovács Gábor 1, Gór-Nagy, Tóth M. Edző: Petik Attila

 

MOSZKVA: V. IVANOV – Kopcev, NAGAJEV 2, Sepelev, Liszunov 1, Holod 1, BICSKOV 2. Csere: Radjen, Szubotics 2, D. Pijetlovics 2, Ivankov, Latipov. Edző: Marat Zakirov

 

Gól – emberelőnyből: 11/2, ill. 7/4
Kipontozódott: Radjen (30. p.)

 

MESTERMÉRLEG
Petik Attila: – Az első negyedben a két kihagyott helyzetünk megbosszulta magát, utána olyan szituációkból kaptunk gólokat, amiket megbeszéltünk. Az előnyt, amit az első félidőben kiharcolt a Dinamo, végig tartani tudta. Az volt az alap, hogy végig harcolunk és küzdünk, de ilyen helyzetkihasználással nem lehet BL-meccset nyerni. Rengeteg helyzetet és fórt kidolgoztunk, jól védett a kapusunk, mégis volt négy-öt olyan lövésünk, amelynek be kellett volna mennie.

 

Marat Zakirov: – Ez volt az a mérkőzés a Bajnokok Ligájában, amikor a játék minden elemében jók voltunk, így megérdemelten nyertünk.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA