Mélyről jött vissza az OSC a Szolnok elleni bajnoki rangadón - videó

Az OSC-Újbuda 15-15-ös döntetlent játszott a Nyéki Imre Uszodában a továbbra is veretlen listavezető Szolnok csapatával a férfi vízilabda OB I-ben. 

A vendég szolnokiak a negyedik negyedben 14-11-re is vezettek, de a házigazda fővárosiak remek hajrával megmentettek egy pontot. Az OSC-ben Salamon Ferenc négy, a szolnokiaknál Filip Filipovic öt gólt lőtt.

 

A Szolnok remek rajtja (1-3) után az újbudiaiak nem csak hogy egyenlítettek, de Dala Döme góljával 5-4-re, majd 9-8-ra is vezettek a hazaiak. A veretlen listavezető azonban a harmadik negyedben egy 5-1-es rohammal elhúzott, ám az OSC őrült hajrába kezdett és Csacsovszky és Erdélyi duplájával, valamint Salamon góljával, nyolc másodperccel a vége előtt a vezetést is átvette a zártkapus rangadón.

 

A Szolnok ekkor időt kért, és végül három másodperccel a vége előtt Filipovic lőtt szabaddobásgólt, ezzel lett 15-15 a végeredmény. A pontosztozkodással tartotta meg első helyét a Tisza-parti gárda, három ponttal állva újbudai riválisa előtt. (sport.ujbuda.hu / MTI)

 

OSC-Újbuda - Szolnoki Dózsa 15-15 (2-3, 4-4, 4-6, 5-2)

 

Gólszerzők: Salamon 4, Csacsovszky, Erdélyi 3-3, Hárai 2, Burián, Dala, Manhercz 1-1, ill. Filipovic 5, Drasovic, Dőry, Konarik 2-2, Angyal, Nagy Á., Szeghalmi, Teleki 1-1

 

Varga Dániel (OSC): - Igazságos a döntetlen, óriási küzdelem volt, hatalmas egyéni és csapatteljesítményekkel mindkét oldalon. Ha éppen nem a teljesítmény volt kiváló, akkor az akarat, és az is nagyon látványos, ha egy csapat nagyon küzdeni. Jó hallani, hogy a Szolnok elégedett az eredménnyel, mert ez azt jelenti, hogy komoly ellenfélnek tartanak minket. (vizilabda-szolnok.hu)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA