Megvan az első győzelem

A vártnál talán nehezebben, de az OSC végül 8–7-re legyőzte a Crvena zvezdát a férfi vízilabda Bajnokok Ligája F-csoportjában. - A Zvezda ellen könnyű meccsre számítok, a csapat nagy része fiatalokból áll – mondta Bátori Bence a Nemzeti Sportnak még a találkozó előtt.

FÉRFI VÍZILABDA BL
F-CSOPORT
A-HÍD-OSC-ÚJBUDA–CRVENA ZVEZDA (szerb) 8–7 (3–1, 3–3, 0–1, 2–2)

 
OSC: Bisztritsányi – Hegedüs G., Salamon F. 2, Gór-Nagy 1, Nikics 1, Bátori 2, Zalánki. Csere: Kovács Gábor 1, Seman 1, Drasko Brguljan, Nagy Á., Juhász Zs. Edző: Vincze Balázs

 
CRVENA ZVEZDA: Kralj – Tankoszics 3, Jovics, P. Ivosevics, M. Radovics, Ilics, Nikolov, Ljubenovics, Burszacs, Csorics 2, Draskovics 2, Pekovics. Edző: Alekszandar Nikolics

 

A válogatott szélső nem jósolt jól, az OSC-nek nagyon meg kellett szenvednie a győzelemért. De a lényeg, hogy ez végül meglett.

 
A végig kiegyenlített összecsapás hajrájában Gór-Nagy Miklós egy megúszást követő góllal döntötte el az oly fontos három pont sorsát.

 
A folytatásban a Szintez Kazany és a házigazda Brescia vár a magyar csapatra. Még egy győzelemre minden bizonnyal szüksége lesz Vincze Balázs együttesének.

 

MESTERMÉRLEG
Vincze Balázs: – Szorosabb lett a meccs a vártnál, és főleg a vége, mert az elején úgy kezdtünk, ahogy kell, de aztán támadásban kicsit elfogytunk, behergelte magát az ellenfél, mi pedig kerestük magunkat. A végén viszont kétszer is sikerült ellépnünk, és Gór-Nagy Miklós gólja már elég volt a győzelemhez.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA