MAFC: Sima siker zárásként Pécsen, több nagy hiányzóval

Nagy különbséggel, 33 ponttal verte pécsi vendéglátóját a legeredményesebb játékosát, Washingtont is nélkülöző MAFC a férfi kosárlabda NB I B Piros csoportjában. Az újbudai kosarasok a második helyen zárták az alapszakaszt.

Az amerikai Washington (valamint Lakits és Lakosa) hiánya is belefért a hétvégén a MAFC-nak, amelyet ezúttal az egyaránt 20-20 pontos Bordács Gábor és Katona Bence vezetett győzelemre Pécsen. Bár a vendégcsapat számára már nem volt kiemelt tétje az összecsapásnak, hiszen második helyét már korábban bebiztosította, Hencsey Tamás tanítványai nem vették félvállról a tehetséges fiatalokat felvonultató ellenfelet.

 

A MAFC mind a négy negyedet megnyerve, 98-65-re győzött, így sima sikerrel hangolt a hamarosan kezdődő és a feljutásért zajló rájátszásra. 

 

PVSK-Kronosz - MAFC 65-98 (10-19, 19-25, 16-24, 20-30)

 

MAFC: Katona B. 20/9, Bordács 20, Csapai 16/3, Misek 12, Garamvölgyi 11/3

 

Hencsey Tamás (MAFC): - Az alapszakasz végeztével szeretném megköszönni a csapatom munkáját, amit eddig tettek, és ahogy hozzáálltak a dolgokhoz. A bajnokság egyik szakasza ezzel lezárult. Gratulálok a győzelmünkhöz, mert nagyon nehéz héten vagyunk túl, sok sérültünk, illetve betegünk volt. Azt kértem, hogy ennek ellenére megfelelő hozzáállással álljunk ehhez a meccshez, és ez sikerült. A PVSK fiatal csapatának gratulálok ahhoz a munkához, és ahhoz a játékhoz, amit az utóbbi időben produkáltak, mert szépen szerepeltek, fejlődtek. Sok sikert kívánok nekik a továbbiakban! (hunbasket.hu)

Címkék: 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA