Könnyed győzelem

Hét góllal nyert az OSC a Tatabánya ellen a férfi vízilabda ob I szombati játéknapján.

A Tatabánya bő húsz percig jól tartotta magát az OSC ellen (4–6), sőt a harmadik negyedet 2–1-re meg is nyerte, ám a záró felvonásban az újbudaiak megrázták magukat, és könnyed győzelmet arattak (5–12). A mérkőzés legeredményesebb játékosának Tóth Márton bizonyult, aki három góllal segítette csapatát.

 

FÉRFI VÍZILABDA OB I
ALAPSZAKASZ, 10. FORDULÓ
B-CSOPORT
TATABÁNYAI VÍZMŰ SE–A-HÍD OSC-ÚJBUDA 5–12 (1–2, 1–4, 2–1, 1–5)
Tatabánya, 200 néző. V: Marjai Zs., Fodor R.

 

TATABÁNYA: JÁSZBERÉNYI – Szabó Botond 2, Katonás, Francsics 1, Márkus, FAZEKAS T. 1, Szentesi. Csere: Kalanovics, Kuncz, Hoppál, Mészáros E., Kolarik 1, Máthé. Edző: Zantleitner Tamás

 

OSC: BARABÁS – Drasko Brguljan, Randjelovics 1, Hegedüs G., Erdélyi 1, Ubovics 1, TÓTH M. 3. Csere: SALAMON F. 2, Kovács G., Juhász Zs. 2, Szabó Balázs 1, Seman 1. Edző: Petik Attila

 

Gól – emberelőnyből: 7/3, ill. 9/3
Gól – ötméteresből: 1/1, ill. –
Gól – kettős emberelőnyből: 1/0, ill. –
Kiállítás, végleg cserével: Gór-Nagy (20. p.)

 

MESTERMÉRLEG
Zantleitner Tamás: – Adva volt a lehetőség, hogy játsszunk egy szoros mérkőzést, ha nem követünk el ennyi elemi hibát. A harmadik negyed tájékán aztán elfáradtunk és lelkileg is megtörtünk. Bántó, hogy éppen rutinos pólósaink rontottak ennyit.

 
Petik Attila: – Küzdelmes, kemény találkozó volt. Csak a harmadik negyed után sikerült ellépnünk. A Tatabánya jól harcolt, de a végén kijött a két csapat közti különbség.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA