Kilenc gólt ütve tapad a MAC HKB Újbuda az Erste Liga élmezőnyére - videó

Kiütéses dunaújvárosi sikerével a MAC HKB Újbuda a rendes játékidőben veretlenül áll az Erste Liga 4. helyén. 

Bár Újpesten hosszabbítás után kikapott a MAC (1-2), az újbudaiak az Erste Liga egyetlen csapataként továbbra sem szenvedtek vereséget a rendes játékidőben.

 

Ettől Dunaújvárosban sem kellett tartania Kangyal Balázs csapatának, amely az 1-1-re végződött első harmad után (ekkor a hazaiak kapusa, Pavel Krajcovic 22 lövésből még 21-et hárított) az egyaránt triplázó (és 2-2 asszisztot is feljegyző) Dansereau és Gooch vezetésével felőrölte ellenfele ellenállását és a záró játékrészben zsinórban négy gólt ütve tette kiütésessé sikerét (9-3).

 

A találkozó képét jól jellemezte, hogy a MAC összesen 77-szer(!) lőtt kapura az Acélbikák otthonában - a sereghajtó házigazda 30 kísérletével szemben. 

 

Kangyal Balázs (MAC HKB Újbuda): - Örülök a győzelemnek, a mutatott játékkal szemben azonban vannak azért fenntartásaim. A mérkőzés felében csak támadni akart mindenki, a játék munkás részével nem foglalkoztunk. A harmadik harmadban odafigyeltünk a védekezésre, a kulcsjátékosaink elől is hatékonyak voltak. (Nemzeti Sport)

 

Dunaújvárosi Acélbikák - MAC HKB Újbuda  3-9 (1-1, 2-4, 0-4)

 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA