Kelen SC: Vereség a Fradi elleni bajnokin - videó

A Kelen SC NB I-es csapata 8-1-es vereséget szenvedett a listavezető FTC-Telekom otthonában, a Simple Női Liga 2. fordulójában. 

A Fradiban Vágó Fanny három gólt szerzett, rajta kívül Czellér Dorottya duplázott, illetve betalált Siklér Kinga, Fenyvesi Evelin és az első ferencvárosi mérkőzésén pályára lépő portugál válogatott Vanessa Marques is.

 

Az újbudai csapat gólját Telek-Sümegi Éva szerezte a 46. percben.

 

- Érdekes mérkőzés volt. Sok lehetőségünk adódott a gólszerezésre, akár egy 6-5-ös mérkőzést is játszhattunk volna. Röviden hátul kell határozottabbnak és keményebbnek lennünk, illetve elől rutinosabbnak. Nagyon örülök a lőtt gólunknak, nem tudom lőttünk-e már ennyire szép gólt az NB I-ben, ez sakk-matt volt. Azt gondolom, hogy a játékosaink nagyon sokat fejlődtek ezen a mérkőzésen, nagyobb erővel vágunk neki a további meccseknek ezáltal - értékelt a mérkőzés után Könczey Zsolt, a Kelen SC vezetőedzője.

 

Simple Női Liga, 2. forduló:

 

FTC-Telekom – Kelen SC 8-1 (Vágó F. 9., 48., 58. – az elsőt 11-esből, Czellér 14., 18., Marques 51., Fenyvesi 75., Siklér 90., ill. Telek-Sümegi 46.)

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA