Kelen SC: Vállalható volt a négy kapott gól a DVTK ellen - videó

4-0-ra kapott ki a Kelen SC női élvonalbeli csapata a DVTK otthonában. Könczey Zsolt, az újbudiak vezetőedzője egy kellemetlen epizódra is felhívta a figyelmet a bajnoki után. 

Jól tartotta magát a Kelen SC az élcsapatnak számító DVTK ellen a kemény, de sportszerű találkozón. A borsodiak a második félidő közepén döntötték el aztán a találkozót. 

 

Az újbudaiak a következő, 4. fordulóban az ugyancsak pont nélkül álló és sereghajtó St. Mihály FC-t fogadják majd Csepelen.

  

Simple Női Liga, 3. forduló:

 

DVTK - Kelen SC 4-0 (2-0)

  

Kelen SC: Erős E. - Ács K., dr.Tatai K., Tagyi V., Haraszti F. (Nyéki A.) - Tatai O. (Daniela M.), Árvay H., Zágonyi B. - Bernhardt B. (Kókány R.), Geovana C., Telek-Sümegi É.

  

Cserék: Hermann A., Szanyi M., Tarpataki N., Horváth L.

 

Könczey Zsolt (a Kelen SC vezetőedzője): - Valóban egyre közelebb vagyunk a célunkhoz. Pozitívum, hogy a fejlődés látszik az eredményen, hiszen ez már nem az a sima DVTK siker volt, ami eddig a meccseinket jellemezte. Az első félidő nem sikerült jól, a második annál inkább, aminek örülünk.

 

Sajnos beszélnem kell olyan eseményekről, amik nem valóak a focipályára sem. Felnőtt férfi emberek nem beszélhetnek így nőkkel, ahogy az a mai mérkőzésen történt. Azt gondolom, hogy ezek a dolgok ellen mindig fel kell lépni, mert sosem lesz változás. Hiszek abban, hogy a labdarúgás jó irányba megy, reméljük sokan ezért fognak küzdeni!

 

Amit ebben a helyzetben tudtam, azt mi megtettük! Örülök, hogy a Kelen SC-ben dolgozom, és ilyen stáb, illetve játékoskeret van mellettem!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA