Kelen SC: Hiába vezettek az alsóházi rangadón

2-1-re kikapott ideiglenes csepeli otthonában a női élvonalban szereplő Kelen SC a St. Mihály elleni NB I-es mérkőzésen.

A 0-0-s első félidőt követően, az 51. percben szerzett vezetést a Kelen SC a bajnokságban már másodszor eredményes Telek-Sümegi Éva góljával. A vendég St. Mihály FC azonban alig 15 perc leforgása alatt fordított Török Lilla duplájával, és előnyét a lefújásig meg is őrizte.

 

A Kelen így negyedik idénybeli bajnokiján is vereséget szenvedett, ráadásul egyik közvetlen riválisa vitt el három pontot az újbudai csapattól.

 

Könczey Zsolt vezetőedző csalódottan értékelt a találkozót követően.

 

- Nagyon szomorú vagyok, ahogy a lányok is. Szerintem amióta ennek a csapatnak az edzője vagyok, ennyire rosszul és lélektelenül sosem játszottunk. Nem zavar annyira, ha nem jön ki a lépés, de akarni mindig kell a pályán! Van 3 hetünk, hogy rendezzük a dolgokat, rajtam nem fog múlni és ahogy a lányokat ismerem rajtuk sem. A fejeket frissítjük kicsit és a helyes irányba tereljük! - nyilatkozta a tréner.

 

Simple Női Liga, 4. forduló:

 

Kelen SC - Szent Mihály 1-2 (Telek-Sümegi 51., ill. Török L. 52., 67.)

 

Kelen SC: Erős E. - Ács K., dr.Tatai K., Tagyi V., Horváth L. (Kókány R.) - Daniela V., Árvay H., Zágonyi B. - Telek-Sümegi É., Geovana C. (Tarpataki N.), Haraszti F. (Tatai O.)

 

Cserék: Hermann A., Szanyi M., Nyéki A., Herczik D.

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA