Kelen SC: Bosszantó vereséggel rajtoltak az NB I-ben - videó

A Kelen SC női NB I-es csapata Szombathelyen kezdte meg a Simple Liga 2020/2021-es idényét.

A Haladás-Viktória 4-0-ra győzött a hétvégi NB I-es bajnokin a Kelen SC Zöld csapata ellen.

 

A szombathelyiek már a 16. percben vezetést szereztek, egy kipattanó labdából Szil Tünde volt eredményes, majd bő tíz perc elteltével hasonló körülmények között duplázta meg saját és csapata góljai számát.

 

A szünet után is inkább a hazai csapat dominált, az újbudai lányok kevés veszélyt jelentettek a kapura a beszámolók szerint. Szil végül mesternégyesig jutott egy fejessel és egy újabb, már lábbal szerzett góllal, kialakítva a 4-0-s végeredményt.

  

Könczey Zsolt (vezetőedző, Kelen SC): - Idegesítő ez a vereség. Nagyon jól sikerült a nyári programunk, extra állapotban voltak a lányok minden téren. Egy gond van, hogy ez tétmeccs volt. A nyomást el kell bírni a csapatnak, a fejnek ilyenkor kell kattannia. Hiszek abban, hogy S.O.S. rendezni fogják magukat a játékosok! Készülünk a jövő hétre! (facebook.com/kelenscwomen)

Simple Liga, Női NB I, 1. forduló:

 

Haladás-Viktória - Kelen SC 4-0 (Szil 16., 28., 71., 84.)

  

Kelen SC: Erős E. - Ács K., Tagyi V., dr.Tatai K., Haraszti F. - Horváth L. (Tatai O.), Árvay H., Zágonyi B. - Telek-Sümegi É., Bernhardt B. (Barkóczi B.) (Tarpataki N.), Balázs E. 

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA