Jégkorong: Videón az év gólöröme, győzött a MAC a Titánok ellen

A MAC HKB Újbuda hosszabbításos mérkőzésen 4-3-ra legyőzte a Fehérvári Titánokat a jégkorong Erste Ligában, így továbbra is vezeti a bajnokságot. A mérkőzés azonban elsősorban Csollák Márkó gólöröméről marad emlékezetes.

Miután pénteken megszületett a MAC HKB Újbuda első rendes játékidőben elszenvedett veresége az Erste Ligában (2-1-re kaptak ki Újpesten a "Macik"), Kangyal Balázs csapata hazai pályán fogadta a fehérvári Titánokat.

 

Az első harmadban a hazaiak fiatal védője, Csollák Márkó szerezte az első gólt, amit egy nem mindennapi ünneplés is követett. Csollák ugyanis a pálya széli plexinek ugorva akart ünnepelni, az azonban épp a legrosszabb pillanatban adta meg magát, és összetört, Csollák pedig kiesett a jégről. Szerencsére a MAC játékosának semmi baja nem esett a baleset során, viszont alighanem összehozta az idény gólörömét...

 

A folytatásban igen fordulatos volt a találkozó, hiszen a MAC kettővel is ment, majd fordítottak a Titánok, hogy aztán a házigazda a záró harmadban Sofron István emberelőnyös góljával mentse hosszabbításra a meccset - a listavezető 25 másodperccel a vége előtt egyenlített. A ráadásban pedig Molnár Bálint döntött, így 4-3-ra győzött a MAC.

 

Jégkorong Erste Liga, alapszakasz:

 

MAC HKB Újbuda - Fehérvári Titánok 4-3 (1-0, 1-3, 1-0, 1-0) – hosszabbítás után

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA