Jégkorong: Emelt fővel búcsúzott a MAC az Erste Liga negyeddöntőjében

Az FTC-Telekom 4-2-es győzelmet aratott a MAC HKB Újbuda felett az férfi jégkorong Erste Liga rájátszásának negyeddöntőjének ötödik mérkőzésén, ezzel 4-1-re megnyerte a négy sikerig tartó párharcot.

A párharcban maradásért lépett jégre az ötödik mérkőzése a MAC HKB Újbuda a társcímvédő Ferencváros ellen, amely hiába dominált a meccs elején, a MAC került előnybe Terbócs szép góljával.

 

A 19. percben a Fradi Hodgman emberelőnyös találatával egyenlített, majd a második harmad első felében átvette a vezetést is az FTC - megintcsak emberfórban.

 

A harmadik harmad elején nyomni kezdett a MAC és Terbócs nagyszerű szólógóljával ki is egyenlített. Az újbudai támadó a saját védőharmadából indulva a palánk mellett úgy vitte végig a korongot, hogy közben három játékost is kicselezett, majd nagy góllal fejezte be az egyéni akciót.

 

Az utolsó öt perc kezdetén azonban a Ferencváros egy szerencsés találattal megint előnybe került. Két perccel a vége előtt Kangyal Balázs MAC-edző időt kért és lehozta Bálizs Bencét is a kapuból, de Hodgman aztán egyszer megint meglógott és a rájátszás második körébe lőtte a Ferencvárost. (4-2).

 

A MAC HKB Újbuda férfias küzdelemben maradt alul a bajnokság egyik legjobb csapatával szemben és emelt fővel búcsúzott az Erste Liga idényétől.

 

FTC-Telekom - MAC HKB Újbuda 4-2 (1-1, 1-0, 2-1)

 

A párharc végeredménye: 4-1 az FTC javára

 

Edzői értékelések itt - videó!

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA