Idegenben verte az OSC a BL-győztes Ferencvárost!

Hiába vezetett a férfi vízilabda-BL B-csoportjának magyar rangadóján már 6-4-re is a címvédő FTC, az A-Híd OSC-Újbuda nagyszerű játékkal fordított és nyert a Komjádi Uszodában.

Jobban kezdte a főként a vendégek számára komoly téttel bíró BL-rangadót az OSC, hiszen 2-0-ra, majd 3-1-re is vezetett Vad Lajos csapata, majd a nagyszünetben is újbudai előnyt (4-3) mutatott a Komjádi Uszoda eredményjelzője.

 

A fordulást követően azonban a Bajnokok Ligája címvédője rákapcsolt, és magyar válogatott klasszisai révén három gólt szerzett zsinórban. Erre azonban volt válasza az OSC-nek, hiszen a harmadik negyed végéig kiegyenlített Erdélyi és Hárai találatával. 

 

A hajrá pedig egyértelműen a vendégcsapaté lett:  Manhercz és Burián gyönyörű összjátéka után utóbbi nyitotta meg a gólok sorát, és a többször is megúszó, ellenfelét remekül lekontrázó OSC végül óriási skalpot szerzett 11-8-as idegenbeli sikerével.

 

Férfi vízilabda, Bajnokok Ligája, B-csoport:

 

FTC - A-Híd OSC-Újbuda 8-11 (1-2, 3-2, 2-2, 2-5)

 

Gólszerzők: Zalánki 3, Mezei, Varga D. 2-2, Younger, ill. Drasko Brguljan, Burián, Erdélyi, Hárai 2-2, Rangyelovics, Prlainovics, Bundschuh

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA