Hiába hajrázott jól az OSC, elúszott a győzelem

A férfi vízilabda Bajnokok Ligája A-csoportjának hatodik fordulójában az OSC csak megszorongatni tudta a Jug Dubrovnikot.

Férfi Vízilabda Bajnokok Ligája
6. forduló
A-csoport
JUG DUBROVNIK (horvát)–A-HÍD-OSC-ÚJBUDA 12–10 (4–2, 3–2, 2–2, 3–4)

Dubrovnik. V: Colombo (olasz), Sztavridisz (görög)

 

DUBROVNIK: Bijac – Macan 1, Fatovic 1, Loncar 1, Jokovic 1, J. Garcia 2, Zuvela, R. Rasovics, Renzuto Iodice 3, Pavlicsevics, Benic 3, Lozina. Edző: Vjekoslav Kobescak

 

OSC: Bisztritsányi – Randjelovics 1, Erdélyi 2, Salamon, Ubovics, Tóth M., Drasko Brguljan 1. Csere: Gór-Nagy 1, Kovács Gábor 2, Seman 3, Hegedüs, Bundschuh. Edző: Petik Attila

 
Gól – emberelőnyből: 9/4, ill. 11/5
Kipontozódott: Bundschuh (23.)

 

A horvát együttes rendre két-három, olykor négy góllal is vezetett. Bár az OSC jól hajrázott, és 12–8-ról visszatornászta magát 12-10-re, igazán szorossá nem tudta tenni a mérkőzést. Az újbudaiak jelenleg hatodikok nyolccsapatos főcsoportjukban.

 

MESTERMÉRLEG
Petik Attila: – Nehéz meccs volt, ahogyan arra számítottunk. A Jug nagyon jól értékesítette az elején a fórjait, onnantól csak futottunk az eredmény után. Megcsináltuk a helyzeteinket, szép gólokat lőttünk, de amikor egy gólra zárkózhattunk volna, akkor mindig elkövettünk valamelyin apró hibát. A fiúk végig hajtottak, ebben nem volt hiba, de sokkal masszívabbnak kell lennie az elején annak, aki Dubrovnikban akar nyerni.

 

forrás: nemzetisport.hu

© 2013-2018 - BUDAPEST FŐVÁROS XI. KERÜLET ÚJBUDA ÖNKORMÁNYZATA